Главно Федерација/БиХ

Караматић Мектићу: Ти си за политичку сарај-чаршију само Влах за једнократну употребу

ЖЕЉКА КОМШИЋА НАЗВАО „МИТСКИМ БАЛИЈОМ“, А ЊЕГОВУ ДФ – „СТРАНКОМ БАЛИЈА“

ЧЛАН Предсједништва Хрватског народног сабора (ХНС), Марио Караматић, поручио је данас министру безбједности БиХ Драгану Мектићу да је „џаба поцијепао борачку књижицу Војске Републике Српске, јер је и даље, како је рекао, само „Влах за једнократну употребу политичке сарај-чаршије“.

„Колико год Мектић мисли да је цијепајући ову књижицу и ‘борећи’ се за БиХ, како сам рече, а не за Републику Српску, постао ‘патриота’ по мјери ‘тамног вилајета’, односно политичке сарај-чаршије, узимам себи за право да му поручим двије ствари – не могу замислити да ја или било ко од мојих сабораца поцијепа исказницу ХВО-а и друго – џаба је поцијепа, Драгане… ниси њихов и никада нећеш бити, само си Влах за једнократну употребу“, написао је Караматић на свом Фејсбку.

Караматић је оцијенио да се граница до које су Срби и Хрвати спремни да иду да би добили „халал сертификат“ од сарај-политичке чаршије временом све више и више помјера.

„Данас је Драган Мектић подерао борачку књижицу ВРС за коју се борио. Учинио је то да би се још мало додворио Бакиру Изетбеговићу и параобавјештајним структурама СДА и међународне заједнице које га држе у животу док Тужилаштво БиХ не почне да ради свој посао, а почеће, прије или касније“, навео је Караматић.

Он је додао и да не мањка Срба и Хрвата који су вјерно служили „сарај-чаршији“ да би на крају од ње били одбачени.

Караматић је за Жељка Комшића, тренутно предсједавајућег Предсједништва БиХ, рекао:

„Он је митски балија, а његова Демократска фронта је странка балија“.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар