Главно Странке

Ковачевић: Бошњаци добро схватају да је СНСД јачање Српске а слабљење БиХ

НАГЛАСИО: ТО НЕ РАЗУМИЈУ ЈЕЛЕНА ТИВИЋ И МИЛАН МИЛИЧЕВИЋ
  • Оно што чујемо из опозиционих странака јесте да и када би било 100 кандидатских позиција, то опет не би било довољно да њих двоје буду кандидати

БЕЗ обзира на бесрамне обмане које долазе из раштимованог хора опозиције, у Републици Српској не постоји апсолутно нико ко би могао повјеровати да се СНСД залаже за укидање било које институције или надлежности Српске, изјавио је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

„Уколико /Јелена/ Тривићева и /Милан/ Миличевић немају интелектуални капацитет да схвате да је СНСД у ствари предложио јачање Републике Српске, а слабљење БиХ, нажалост унутар бошњачке политичке структуре то и те како разумију, па је тешко за очекивати да би једна таква идеја и иницијатива могла бити и реализована“, рекао је Ковачевић.

Уколико је њихов страх да ће бити мање позиција за кандидатуре, додао је Ковачевић, у том смислу нема потребе да брину.

„Оно што чујемо из опозиционих странака јесте да и када би било 100 кандидатских позиција, то опет не би било довољно да њих двоје буду кандидати“, нагласио је Ковачевић.

Међутим, рекао је он, то је већ чисто унутарстраначка ствар за опозицију, а никако није проблем ни за СНСД, нити за грађане Српске.

„Било би само добро да своје личне сујете и личне интересе не стављају испред Републике Српске и њених грађана“, закључио је Ковачевић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар