Главно Странке

Ковачевић: Додик нема ниједан разлог да буде нервозан док опозицију воде људи попут Бореновића

„МИ СЕ СПРЕМАМО ЗА НАЈУБЈЕДЉИВИЈУ ПОБЈЕДУ НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА У ИСТОРИЈИ СРПСКЕ“
  • Бранислав Бореновић, чињеница је, данас је изговорио и једну истину, а то је да постоје примјери у којима се јачају институције БиХ а слаби позиција Републике Српске. Најбољи примјер за такву тврдњу јесте и недавна измјена Пословника о раду Представничког дома парламента БиХ која је усвојена на приједлог Бранислава Бореновића, а гласовима ПДП, СДС и свих бошњачких странака

МИЛОРАД Додик нема ниједан разлог да буде нервозан, поготово док опозицију у Републици Српској воде људи без икакве визије, харизме или капацитета попут Бранислава Бореновића, истакао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

„Бранислав Бореновић, чињеница је, данас је изговорио и једну истину, а то је да постоје примјери у којима се јачају институције БиХ а слаби позиција Републике Српске. Најбољи примјер за такву тврдњу јесте и недавна измјена Пословника о раду Представничког дома парламента БиХ која је усвојена на приједлог Бранислава Бореновића, а гласовима ПДП, СДС и свих бошњачких странака“, нагласио је Ковачевић.

Он је појаснио да је Република Српска, том измјеном пословника, изгубила један од значајних елемента заштите своје позиције у Парламентарној скупштини БиХ.

За разлику од Бореновића и ПДП, који би због предстојећих избора имали много разлога за бригу и нервозу, СНСД и Милорад Додик немају баш ниједан. Ми се спремамо за освајање најубједљивије побједе на локалним изборима у историји Републике Српске, а то управо и искључиво захваљујући нашим резултатима“, рекао је Ковачевић.

Он је нагласио да су званичници ове партије истовремено у потпуности фокусирани на бригу о Републици Српској, заштиту здравља њених грађана и на то да се максимално умање штете у економији и привреди у овим тешким временима.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар