Главно Странке

Ковачевић: Говедарице су се лако и експресно одрекли сви – од грађана до његових из СДС

„ПОНАШАЊЕ СТАШЕ КОШАРЦА ЈАСНО ЈЕ И НЕДВОСМИСЛЕНО ОСУДИО ПРЕДСЈЕДНИК СНСД“
  • Радован КОВАЧЕВИЋ: СДС не само да се није одрекла најсрамнијег министра у историји Републике Српске – Драгана Мектића – него га је још и наградила позицијом носиоца своје листе на посљедњим изборима

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, сасвим јасно је и недвосмислено осудио понашање Сташе Кошарца и само политички лицемјери и лешинари попут Вукоте Говедарице могу покушавати да то релативизију, изјавио је портпарол ове странке Радован Ковачевић.

„Умјесто што брине о томе кога ће се или неће одрећи Милорад Додик, Вукота Говедарица би се могао барем једном замислити и схватити да су се њега одрекли и то лако баш сви – од грађана Републике Српске на изборима па до његових партијских другова који су га експресно смијенили и тако учинили предсједником партије са најкраћим мандатом у историји“, истакао је Ковачевић у изјави за Срну.

Он је нагласио да је понашање Сташе Кошарца за СНСД потпуно недопустиво, неприхватљиво и неће бити толерисано, те да ту нема никакве дилеме.

Ковачевић је рекао да је СНСД озбиљна и одговорна политичка странка која никада није толерисала неодговорно и увредљиво понашање својих функционера и тако ће бити и сада.

„С друге стране, СДС је странка која је увијек награђивала оне људе који су се понашали неодговорно, првенствено према грађанима, али и према интересима Републике Српске, па су тако само најсрамнијег министра у историји Републике Српске Драгана Мектића наградили позицијом носиоца листе на посљедњим изборима“, подсјетио је Ковачевић.

Он је навео да је Драган Мектић био министар који је на сваки могући начин посрамио све грађане Републике Српске и који је константно, комплетан мандат радио искључиво против интереса Српске, а у интересу неких других који о Републици Српској не мисле ништа добро.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар