Главно Странке

Ковачевић: Скупштинска већина у Српској убрзо ће бити много шира него што је сада

„ПОШТО ОДГОВОРНОСТИ НЕМА, ВЈЕЧИТИ ГУБИТНИК ГОВОРИ О ФОРМИРАЊУ ВЛАСТИ БЕЗ ИЗБОРА“
  • Портпарол СНСД поручио лидеру СДС Мирку Шаровићу: Послије два изборна дебакла – 2018-те и 2020-те – Шаровић би, да има имало политичке одговорности, имао само једну амбицију – да се повуче из политике

СКУПШТИНСКА већина у Републици Српској веома брзо ће бројати више људи и бити много шира него што је тренутно, изјавио је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Рекао да би, послије изборног дебакла који је СДС доживио на општим изборима 2018. године, а касније још убједљивији дебакл на локалним изборима 2020, лидер те странке Мирко Шаровић „да има имало политичке одговорности, данас имао само једну амбицију, а то је да се повуче из политике“.

„С обзиром на то да је очигледно да политичке одговорности нема, данас можемо рећи да је јако занимљиво слушати вјечног политичког изборног губитника како говори о томе да ће формирати власт без избора“, навео је Ковачевић.

Према његовим ријечима, формирање власти без избора значи само једно, „а то је превара грађана који су на изборима директно рекли какву власт желе, а рекли су да ни у ком случају у власти не желе Мирка Шаровића“.

„Јако је битно да поручимо Шаровићу, који покушава да пласира одређене спинове и даје одређену врсту коментара како постоје било какви проблеми у владајућој коалицији у Републици Српској, да ће скупштинска већина у Републици Српској веома брзо бројати више људи и бити много шира него што је тренутно“, додао је Ковачевић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар