Главно Странке

Ковачевић: Тривић има као предност само 10 милиона долара у односу на Додика

„ГДЈЕ ОПОЗИЦИЈИ НА ПРЕДИЗБОРНИ СКУП ДОЂЕ 300, НАМА ДОЂЕ 3.000 ЉУДИ“
  • За посљедњих мјесец дана је било најмање десет истраживања која су радиле разноразне агенције, а сва су показала да Милорад Додик има барем 12 одсто гласова предности у односу на противкандидате
  • „Настављамо да градимо ауто-путеве, да развијамо наш енергетски сектор што је веома значајно у овом нестабилном времену. Између осталог то је оно што и тренутно договара Милорад Додик са Владимиром Путином и што је прије два, три дана договарао са предсједником Александром Вучићем, премијером Мађарске Виктором Орбаном“

ЈЕЛЕНА Тривић тврди да има неку предност од десет у односу на Милорада Додика и ту вјероватно мисли на предност од десет милиона америчких долара, јер то је једино што јој не споримо и једино што би могло да буде тачно, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Ковачевић је нагласио да су у посљедњих мјесец дана имали прилику да виде најмање десет истраживања које су радиле разноразне агенције и да не постоји баш ниједно у којем Милорад Додик није имао барем 12 одсто гласова предности у односу са противкандидата.

„То негдје дјелује и потпуно логично, када погледате како ствари изгледају на терену. Тамо гдје опозицији дође 300 људи, код нас дође 3.000 и више. И то се види на сваком кораку“, истакао је Ковачевић за РТРС.

Ковачевић је нагласио да је Милорад Додик озбиљан кандидат и државник који се сутра састаје са руским предсједником Владимиром Путином, други пут ове године, и договара важне економске пројекте за све грађане Српске.

„С друге стране, имате некога ко жели да буде противкандидат и нуди се као нека алтернатива. Ријеч је о особи која се у својој политичкој каријери једино успјела срести са Кристијаном Шмитом, који је непозван, без икаквог легитимитета и неизабран дошао овдје само са једним циљем да Републике Српске не буде и да не буде права за српски народ“, указао је Ковачевић, додавши да ће грађани Српске знати све то најбоље оцијенити.

С друге стране, навео је Ковачевић, разумије Јелену Тривић која покушава да комуницира на тај начин, јер није лако кад унапријед видите да ћете убједљиво да изгубите и онда морате на неки начин да анимирате барем оно мало гласача који ће да гласају за вас и да и њих не обесхрабрите.

„Све су то легитимне ствари, нека људи говоре шта говоре, ми идемо на терен, идемо да радимо, да се погледамо са људима у очи, идемо да завршимо ову кампању и да одмах послије тога наставимо са озбиљним пословима за Републику Српску – да завршавамо ауто-путеве, да коначно заједно са Србијом повежемо комплетну Републику Српску са Србијом од Новог Града, да дођемо до, нажалост, и даље границе у Бијељини, и да повежемо Бањалуку и Београд, цијелу Републику Српску једним српским ауто-путем.

Настављамо да градимо ауто-путеве, да развијамо наш енергетски сектор што је веома значајно у овом нестабилном времену. Између осталог то је оно што и тренутно договара Милорад Додик са Владимиром Путином и што је прије два, три дана договарао са предсједником Александром Вучићем, премијером Мађарске Виктором Орбаном“, прецизирао је Ковачевић.

Он је рекао да настављају да раде озбиљан посао за грађане Републике Српске, да штите уставну позицију Републике Српске без обзира на разне пријетње.

„Јер, ми нисмо ти које као Јелену Тривић и њене колеге може неко да назове телефоном и да побјегну из Народне скупштине када је битно да се сачувају права нашег народа. Ми нисмо ти, ми смо они којима наређење издају само грађани и народ Републике Српске. Такви ћемо и остати и идемо заједно са нашим народом да градимо јаку и слободну Републику Српску“, поручио је Ковачевић.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар