Главно Свијет

Медојевић: Иза Ђукановићевог закона стоје Црногорски национал-социјалисти

УПОЗОРИО: „САМО СЛОГА СВЕТИЊЕ СПАШАВА – САМО СЛОЖНО, САМО ЈАКО, МИ ИЛИ ОН“

Небојша Медојевић

  • Комунисти су искористили транзицију да постану нова буржоазија. Е сад је поново вријеме за борбу. Они хоће да пониште нашу историју и направе нове Црногорце за ново доба. Нови комунизам. Буржоазије и мафије. Без држава, нација, људских права, суверености, демократије, вјере и породице

„СВАКИ фашизам почне као карикатура и комедија, а заврши као трагедија по тај народ. Иза овог закона стоје Црногорски Фашисти, написао је на свом Фејсбук профилу лидер Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић.

Поводом интервјуа распопа Дедеића хрватској телевизији Z1 упозорио је на политичке партнере Мила Ђукановића Ранка Кривокапића, Дарка Шуковића, Душка Марковића, Зорана Пажина, Радована Радоњића, Срђе Дармановића, Мића Влаховића, Жељка Ивановића и друге Црногорске национал-социјалисте.

Оценио је: „Потребан нам је темељни историјски договор о односима и типу система у Црној Гори. Пад Берлинског зида смо преспавали. Комунисти су искористили транзицију да постану нова буржоазија. Е сад је поново вријеме за борбу. Они хоће да пониште нашу историју и направе нове Црногорце за ново доба. Нови комунизам. Буржоазије и мафије. Без држава, нација, људских права, суверености, демократије, вјере, породице. Имамо поново шансу за системску промјену“, наводи Медојевић.

По његовим речима, СПЦ и православље Црногораца и Срба у Црној Гори неће бити сигурно док је на власти Стаљинистичка лоповска секта ДПС. Зато се Ђукановићев антицрногорски режим мора одмах смјењивати.

„Само СЛОГА светиње спашава. Само сложно! Само јако! МИ ИЛИ ОН. Да обранимо свето ЦРНОГОРСКО име од ових антихриста и лопова“, закључио је Медојевић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар