Главно Странке

СНСД: Пуна подршка предлогу да Вучић добије Повељу „Почасни грађанин Бањалуке“

УЗ ПОВЕЉУ ИДЕ И „КЉУЧ ГРАДА“ – ГЛАВНОГ ГРАДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
  • Иницијативу покренуо лидер СНСД у Бањалуци Владо Ђајић, а требало би да буде додијељено 22. априла

СНСД у потпуности подржава и поздравља приједлог Градског одбора ове странке у Бањалуци да Кључ града са Повељом „Почасни грађанин Бањалуке“ буде додијељен предсједнику Србије Александру Вучићу, рекао је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

„Сматрамо да су разлози за овакав приједлог и те како очигледни и да их није потребно посебно објашњавати. Али, оно што ипак морамо да кажемо јесте да су односи Српске и Србије у мандату Вучића доживјели врхунац“, рекао је Ковачевић.

Он је навео да дефинитивно Република Српска у Вучићевом мандату увијек може рачунати на подршку и помоћ Србије.

„Бројни су примјери такве подршке широм Српске, али наравно и широм нашег главног града Бањалуке“, нагласио је Ковачевић.

Из тог разлога, додао је он, у СНСД су апсолутно увјерени да ће Скупштина града прихватити такав приједлог Градског одбора СНСД Бањалука и да ће на Дан града Бањалука Кључ града с Повељом „Почасни грађанин Бањалуке“ бити и уручен предсједнику Србије, пријатељу Републике Српске, Александру Вучићу.

Предсједник Градског одбора СНСД Владо Ђајић изнио је данас приједлог СНСД да предсједнику Србије Александру Вучићу, поводом 22. априла – Дана града Бањалука, буде додијељено највише градско признање – Кључ града Бањалуке са Повељом „Почасни грађанин града Бањалука“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар