Главно Странке

Шпирић: Само нобеловци могу израчунати колико је СзП добио за оцрњивање Српске и рушење Додика

ОЦИЈЕНИО ДА СзП ВИШЕ РАДИ НА БЛАЋЕЊУ РС ОД БОШЊАЧКИХ СТРАНАКА
  • Потпредседник СНСД: Мржња и континуирани напади на све што долази из институција Републике Српске имају своју цијену и добро су плаћени, а циљ је један – рушење Милорада Додика којег нису срушиле разне дискредитације из иностранства, па сада покушавају из непосредне близине

КОЛИКО је Савез за промјене, односно поједини експоненти ове пропале идеје, инкасирао рушећи Републику Српску у свијету и њеног предсједника Милорада Додика – не могу израчунати ни нобеловци за математику и физику, тврди потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић.

Шпирић сматра да се „у Савезу за промјене залажу више од бошњачких странака да оцрне Републику Српску и њене институције по страним амбасадама и престоницама и да то раде с више мржње и жара него највећи мрзитељи Републике Српске“.

„Отуда ваљда и њихова немушта рачуница о трошковима за лобирање власти Републике Српске у свијету, баш као да власт треба да лобира против интереса свог народа. Ова прича само је начин да оправдају своје сервилно понашање у институцијама у Сарајеву и код њихових ментора у иностранству“, нагласио је Шпирић.

Он је у изјави Срни навео да „мржња и континуирани напади на све што долази из институција Републике Српске имају своју цијену и добро су плаћени, а циљ је један – рушење Милорада Додика којег нису срушиле разне дискредитације из иностранства, па сада покушавају из непосредне близине“.

„Ови из Савеза за промјене су на том задатаку од тренутка када су дошли на власт у Сарајеву, прије три године, али им не иде за руком да учине ништа што би пољуљало повјерење народа који ће им и у октобру поново рећи да стоје уз СНСД, Републику Српску и предсједника Додика“, истакао је Шпирић.

Он додаје да приче о уставним промјенама, положају Хрвата и кризи око Изборног закона само представљају оправдање за страх који осјећају плаћеници из Савеза за промјене јер им народ увијек пресуди исто – пораз.

„Било избора или не народ Републике Српске стајаће уз свог предсједника Милорада Додика јер људи знају да ће њихове интересе бранити једнако добро и у Сарајеву и у Бањалуци. И у духу овог великог празника када говоримо о вјери у вјечни живот и васкрсење, Савез за промјене и његови савезници говоре о нестанку и уништењу онога што нам је највриједније – Републике Српске“, закључио је Шпирић.

 

Планинчевић: Шпирић би се бар на Велику суботу морао чувати рђавих мисли и ријечи

ПОТПРЕДСЈЕДНИК СДС-а Наде Планинчевић позвао је потпредсједника СНСД-а Николу Шпирића да бира дане када ће се обрачунавати са политичким противницима, јер Велика субота није дан када то треба да ради.

Планинчевић је нагласио да СДС жели да подсјети Шпирића да би данас, како православље налаже, требало да се уздржи „од рђавих мисли и још рђавијих ријечи којима годинама засипа јавност Републике Српске“.

Он је навео да данашња „салва увреда на рачун Савеза за промјене показује да Шпирић не поштује и не признаје хришћанску традицију и празнике“, саопштено је из СДС-а.

„Ако ико зна како нобеловци рачунају то је онда Никола Шпирић, јер само нобеловац може `написати` и продати књига довољно за стан у Бечу“, оцијенио је Планинчевић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар