Главно Странке

Топић: Тражимо одговоре и одговорност поводом „билборда са главама“

ПДП ПРИПАДНИКЕ ВЛАДАЈУЋЕ ВЕЋИНЕ ОПТУЖУЈЕ ЗА БЛОКАДУ БАЊАЛУКЕ

ШЕФ Клуба одборника СНСД у Скупштини Бањалуке Драгослав Топић рекао је на сједници да је неким одборницима јуче нацртана мета на глави и затражио одговор на питање какве су мјере предузете поводом постављања билобрда „са главама“ на Тргу Крајине и да ли је неко кажњен.

Топић је поставио и одборничко питање да ли је Градска управа, комунална полиција или градска инспекција прдузела икакве мјере поводом постављања билборда „са главама“ на Тргу Крајине.

„Ево и моја глава је била јуче на Тргу и можете ме качити свуда по граду. Занима ме шта је предузела комунална полиција и да ли је неко кажњен, придржавајући се одлука које је донио штаб – а то је, нема окупљања на јавним мјестима“, упитао је Топић.

Од представника комуналне полиције је стигао одговор да су изашли и да ће у писаној форми бити достављен извјештај о предузетим мјерама, након чега је Топић инсистирао да одговор добије усмено, јер не жели да чека 15 дана на одговор у писаној форми.

Представници ПДП су на конференцији која је одржана јуче на Тргу Крајине на транспарентима истакли фотографије одборника скупштинске већине који ће, како тврде, бити одговорни за блокаду живота у Бањалуци.

“Можете имати скупштинску већину, али том већином не смијете да се светите грађанима Бањалуке”, поручено је из Партије Демократског прогреса.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар