Главно Странке

Утицајни чланови ПДП у Бијељини кршећи антиковид-мјере организовали журку

МЕЂУ 26 УЧЕСНИКА – БИВШИ ПОСЛАНИЦИ И ДИРЕКТОРИ, НЕКИ АГРЕСИВНИ, НАЂЕНА И ДРОГА
  • На журци затечен и Цвијетин Вилотић, бивши посланик ПДП у Народној скупштини Српске, који је био веома пијан. Вилотић је ометао полицајце, а приликом алкотестирања утврђено је да је имао скоро два промила алкохола у крви

КОРОНА-журку у Бијељини, у насељу Дијелови, на којој је нађена и дрога, организовали су високорангирани чланови ПДП Бијељина и њихови симпатизери, јављају медији.

Како је саопштено из Полицијске управе Бијељина, у викендици су затечене 22 особе и четири испред ње.

Због ометања полицијских службеника у вршењу дужности ухапшена су лица чији су иницијали Ц. В. из Бијељине и Т. П, држављанка Србије.

Извор „Српскаинфо“ открива да је на журци затечен високорангирани члан ПДП-а Радосав Ђокић, који је сада одборник у Скупштини Бијељине, а раније је био директор градске Туристичке организације.

„Осим њега, ту је затечен и Цвијетин Вилотић, бивши посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске, који је био веома пијан. Вилотић је ометао полицајце, а приликом алкотестирања утврђено је да је имао скоро два промила алкохола у крви“, рекао је исти извор.

Од високорангираних политичара затечен је и Петар Видаковић, такође члан ПДП, а који је раније био директор Бање Дворови.

„Остали гости у вили су симпатизери ПДП, а било је и доста жена, као и двије дјевојке из Србије. Код једне од њих је нађена дрога, а друга је пијана ометала полицију“, додао је исти извор.

Предсједник Градског одбора ПДП-а Бијељина Славиша Марковић сматра да институције треба да раде свој посао и да он нема потребу, нити треба било шта да коментарише у вези са организовањем журке у насељу Дијелови код Бијељине.

„Немам шта о томе да кажем, институције нека раде свој посао. Не бих то везивао за партију, јер је ту ријеч о појединцима, пунољетним грађанима“, рекао је Марковић Срни.

Он је рекао да то што су припадници било које политичке странке не значи потребу да се о њима приватно коментарише, јер су пунољетни грађани.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар