Главно Странке

Вишковић: Побједа у Бијељини показала подршку СНСД широм Српске

НАГЛАСИО ДА ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПОБЈЕЂУЈЕ И ТАМО ГДЈЕ НЕМА ГРАДОНАЧЕЛНИКА
  • Милорад ДОДИК:  Упркос мјерама безбједности које су ми препоручене, није могао да пропустим прилику да дођем у Бијељину да прославимо побједу

РАДОВАН Вишковић, потпредсједник СНСД, рекао је да су грађани Бијељине на изборима за чланове мјесних заједница показали да СНСД са коалиционим партнерима има недвосмислену подршку широм Републике Српске, па и у мјестима гдје нема свог градоначелника.

Вишковић је истакао да су активисти и коалициони партнери урадили прави посао, како и треба да чини организована политичка партија.

Без обзира што нисмо били у позицији да добијемо мјесто градоначелника, ови избори су показали да СНСД са коалиционим партнерима има недвосмислену подршку широм Српске, па ево и у мјестима гдје немамо градоначелника“, рекао је Вишковић.

Подсјетио је да СНСД у Бијељини има неупитну скупштинску већину, те да је ово почетак кампање и озбиљна припрема да у октобру Бијељина и ова регија покажу гдје је мјесто неком другом, а гдје државотворним партијама и онима који се боре за очување Српске и српског народа.

Он је навео да су он и предсједник СНСД-а Милорад Додик посјетили Удржење „Илијашана“, чији се допринос у стварању Српске не смије заборавити.

То је изузетна групација људи која је претрпјела што је претрпјела. Оног момента кад је дошла слобода, они су морали да се покрену са својих огњишта и ми то посебно цијенимо“, рекао је Вишковић.

Додик је рекао да је вечерас у Бијељини да прослави побједу коалиције на изборима за чланове савјета мјесних заједница и да, упркос мјерама безбједности које су му препоручене, није могао да пропусти прилику да дође у Бијељину.

„Ту смо и код наших и активиста из коалиције да им захвалимо и прославимо побједу. Ту сам, срећан и задовољан. Свим грађанима Бијељине желим све најбоље“, рекао је новинарима Додик.

Он је додао да је посјетио и „Воде Српске“, као и Удружење „Илијашана“, те да постоји спремност да буду подржане неке заједничке активности овог удружења у вези са гајењем сјећања на раније вријеме и људе који су отуда дошли.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Владимир Лазић захвалио је Додику и Вишковићу за несебичну подршку Бијељини, као и за сву борбу да народ усправне главе живи као свој на свом.

Он је навео да је народ Бијељине на изборима за мјесне заједнице показао шта мисли.

Грађани могу спокојно и слободно да живе овдје, да размишљају о будућности, а СНСД је ту да носи оно што треба да се рјешава“, рекао је Лазић.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар