Главно РС и матица

Вучић: Чека ме десет дана тешких разговора о КиМ у ЕУ и по свијету – не очекујем ништа претјерано добро

ПРЕДСЈЕДНИК СРБИЈЕ ОТКРИО ДА ЋЕ ТИ РАЗГОВОРИ БИТИ ОД 10. ДО 20. АПРИЛА, АЛИ – НИШТА ВИШЕ ОД ТОГА
  • „Нисмо у лакој ситуацији не зато што је Влада Ане Брнабић или било ко из ове генерације крив, много грешака смо у међувремену направили, много објективних околности нам није ишло на руку, али нам остаје да бранимо земљу од сваког“
  • Признао да је дао сагласност да фирме из остакта србије иду на Међународни сајам приведе који се одржава од 18. до 21. априла у Приштини

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће од 10. до 20. априла у Европи и свијету водити, како је рекао, неке од најважнијих разговора о питању Косова и Метохије.

Вучић је послије састанка са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком у Београду рекао да не може јавно да говори о томе, али је додао да не очекује „претерано добре вести за Србију“ из тих разговора.

„Нисмо у лакој ситуацији не зато што је Влада Ане Брнабић или било ко из ове генерације крив, много грешака смо у међувремену направили, много објективних околности нам није ишло на руку, али нам остаје да бранимо земљу од сваког“, казао је Вучић.

Вучић је изјавио и да је сагласан да српске фирме учествују на Међународном сајму приведе који се одржава од 18. до 21. априла у Приштини.

„Питали су ме привредници да ли да иду на тај сајам и не желим да кријем да сам им рекао да имају мој благослов да сви иду Приштину и да на најбољи начин представе Србију. Желимо да побеђујемо економијом, растом наше привреде“, рекао је Вучић новинарима у Београду послије састанка са Додиком. 

(Бета)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар