Главно РС и матица

Вучић: Грасо је признао да нас Кфор није ни на шта упозорио

„НЕКИ ЋЕ УВЕК БИТИ НА СВАКОЈ СТРАНИ САМО ДА БУДУ ПРОТИВ ДРЖАВНОГ РУКОВОДСТВА СРБИЈЕ“
  •  „Сви су могли да прочитају оно што сам најавио да ће се догодити, али они који је требало да то спрече, а то су Кфор и НАТО, ЕУ и САД, они то нису спречили зато што су се правили да не знају да ово нема никакве суштинске везе са корупцијом и криминалом
  • „И кад ме напада Јутрарњи лист хрватски и кад ме напада сарајевски Аваз са истом причом са којом је то Рада Трајковић учинила да је Вучић морао да подржи Албанце, а не Србе, јер ти Срби су корумпирани моја порука је следећа, пре свега српском народу на КиМ: бићу уз српски народ, бићу уз истину и правду, а не уз криминалце и злочинце и никада нећу да подржим криминал

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да је портпарол Кфора Винченцо Грасо најновијом изјавом да је о акцији хапшења на северу КиМ био обавијештен свако ко чита новине потврдио његову изјаву да Кфор није обавијестио Београд о томе шта се спрема и догађа.

„Упозорио сам и међународну заједницу и наше људе да ће се ово догодити. Наравно да ће се то појавити у штампи. Ако су мислили на чињеницу да сам ја упозорио на нешто и да је то штампа објавила као моје упозорење, не значи да су нас са нечим упознали и да смо знали, већ да је председник Вучић све открио”, рекао је предсједник Србије за Пинк телевизију, преноси Танјуг.

Да, ја сам као председник Републике упозорио целокупну јавност на то што ће да се збива на КиМ, да, то су све новине пренеле или најутицајније и најважније дневне новине, сви су могли да прочитају, све је тачно, а онај који је требало да спречи, а то су Кфор и НАТО, ЕУ и САД, они то нису спречили зато што су се правили да не знају да ово нема никакве суштинске везе са корупцијом и криминалом, рекао је Вучић у телефонском укључењу за Пинк тв.

Он је подсјетио да су још јуче из Приштине додавали да то има везе и са Оливером Ивановићем и са неким Замберијем и тако даље, а сад опет нема никакве везе са Оливером Ивановићем и Замберијем.

„Дакле свако измишља шта год му падне на памет, једино што је важно било је оптужити Србију”, примјетио је Вучић и додао:

„И кад ме напада Јутрарњи лист хрватски и кад ме напада сарајевски Аваз са истом причом са којом је то Рада Трајковић учинила да је Вучић морао да подржи Албанце, а не Србе, јер ти Срби су корумпирани моја порука је следећа, пре свега српском народу на КиМ: бићу уз српски народ, бићу уз истину и правду, а не уз криминалце и злочинце и никада нећу да подржим криминал”, истакао је Вучић.

Указао је да су многи покушали његове ријечи да злоупотребе:

„Неки ће увек бити на свакој страни, само да буду против државног руководства Србије. Немају осећај за свој народ и своју земљу. Причају о корупцији и криминалу, а људи су пуштени”.

Још једодао: Приштина, каже, нема појма за шта да гони ухапшене. Причали су о акцији на целој територији Косова, а све се то води само због упада на север Косова и са циљем да се склони део људи који жели да им се супротстави. Није у реду да идете против народа, зато што не можете да волите легитимне представнике.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар