Главно Странке

Вулић: Само злонамјерни могу народну изреку проглашавати за позив на линч

УЗ ТУРКОВИЋ ДОБРО ИДЕ: „БИСЕРА, КАКО ЧУДНО ИМЕ ЗА ТАКО МРАЧНУ ОСОБУ!“
  • Сања ВУЛИЋ поводом напада на Милорада Додика због ријечи „Свака јој је за шамара“: „Да СДА и Бисера имају могућност извршити еутаназију свих Срба, одмах би то учинили. Боли чињеница да се узалудно жале међународној заједници и менторима који су их окренули од грађана у ФБиХ и довели до опозиционих редова“
  • „Већина нас била је изложена психичкој тортури од Бисере Турковић, константно је ширила лажи о Републици Српској, БиХ и српском народу и све то никоме сметало није. А када добије одговор из Републике Српске, на исти начин како баци отровну стријелу на нас, онда је она „јадна“ угрожена. Не правите сцене, циркусе и лажне драме“

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋА Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да су Бисера Турковић и странка коју представља већ добили „политички шамар“ на изборима и послије њих, тако да су претјеране реакције на изјаву Милорада Додика дату у политичком контексту и пренесеном значењу кроз добро познати народни израз.

– Немојте да се претварамо да не знамо у ком контексту је дата изјава, као и да није на личној основи већ према лицу које још обавља функцију, мада се мени лично више допала ранија зјава: „Бисера, како чудно име за тако мрачну особу“ – рекла је Вулићева поводом оптужби дијела политичког Сарајева на рачун Додикове изјаве да је свака ријеч Турковићеве „за шамара“.

Вулићева је навела да Додик никада није позивао на било какво насиље, те да само злонамјерни могу народну изреку тумачити позивом на линч или насиље.

– Већина нас била је изложена психичкој тортури од Бисере Турковић, константно је ширила лажи о Републици Српској, БиХ и српском народу и све то никоме сметало није. А када добије одговор из Републике Српске, на исти начин како баци отровну стријелу на нас, онда је она „јадна“ угрожена. Не правите сцене, циркусе и лажне драме како се Бисери пријети – поручила је Вулићева.

Она је оцијенила да су циничне реакције уствари очајнички вапаји због одласка у опозицију и пензију.

– Да СДА и Бисера имају могућност извршити еутаназију свих Срба, одмах би то учинили. Боли чињеница да се узалудно жале међународној заједници и менторима који су их окренули од грађана у ФБиХ и довели до опозиционих редова – рекла је Вулићева, упитавши зашто политичко Сарајево, НВО, Тужилаштво и остали ћуте када новинар јавно позове на убиство политичара.

Она је додала да СНСД жели сву срећу Турковићевој, да ужива у пензији и оригиналним, модним брендовима купљеним широм свијета.

– Научени смо да праштамо и молимо се и за непријатеље своје – истакла је Вулићева.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар