Главно РС и матица

Вулин: Нема слободне Србије без јаке војске – Србија мора бити слободна од наређења и одлука странаца

ИЗЈАВИО ДА МУ ЈЕ БИЛА ЧАСТ ДА БУДЕ МИНИСТАР ОДБРАНЕ И ДА СЛУЖИ ДРЖАВИ И НАРОДУ
  • Посебно се захвалио Александру Вучићу, рекавши: „Заједно смо се борили и изборили да одлуке о Војсци доноси само Србија. Изборили смо се и за право да бринемо о Републици Српској и свим Србима где год да живе“

АЛЕКСАНДАР Вулин, који је у протекле четири године обављао функцију министра одбране, захвалио је данас свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије на годинама заједничке службе војсци, држави и народу уз поруку да му је била част обављати тај посао.

Како је саопштено из Министарства одбране, Вулин је навео да је захвалан сваком припаднику посебно и посебно врховном команданту Војске Србије Александру Вучићу на прилици да учествује у обнови и јачању српске војске.

„Историја Србије је историја борбе за слободу, а нема слободне Србије без јаке војске, слободне од наређења и одлука странаца“, навео је Вулин.

Додаје да су се заједно борили и изборили да одлуке о војсци доноси само Србија, као и да су изборили за право да брину о Републици Српској и свим Србима гдје год да живе.

Одато је дужно поштовање ратним командантима, каже Вулин и додаје да је одбијено да се Србија одриче и стиди својих хероја.

„Захваљујући вашој упорности и тврдоглавости, захваљујући личном ангажовању врховног команданта Војске Србије, војска, коју с поносом поздрављам, након завршетка мог служења је јача, опремљенија, обученија и задовољнија него што је била“, поручио је.

Вулин је закључио да су након година запуштања Војске, дошле године раста и обнове на понос државе и народа.

Вулин је предложен за новог министра унутрашњих послова у наредној влади.

(Танјуг)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар