Главно Свијет

Захарова: За држављанство Русије се све више интересују Трампове присталице

ЈОШ ВИШЕ ЋЕ ИМ ГОРЈЕТИ ПОД НОГАМА: БАЈДЕН ПРИМА 12-15 МИЛИОНА НЕЛЕГАЛНИХ МИГРАНАТА
  • Демократска партија намјерава да пусти у САД што више миграната и да их тако учини својим лојалним гласачима, нарочито у јужним државама као што су Аризона, Тексас и Луизијана

НЕКЕ присталице актуелног америчког предсједника Доналда Трампа заинтересоване су за добијање руског држављанства, изјавила је портпаролка руског Министарства иностраних послова Марија Захарова.

Навела је да САД спроводе репресивну политику према својим грађанима и додала да је присталице актуелног америчког предсједника Доналда Трампа у посљедње вријеме све чешће питају како могу добити руско држављанство.

Највише забрињава дубина кризе која је данас погодила сваког Американца. То је држава која има највећи војни буџет. Управо су САД увеле незаконите санкције у праксу западног свијета као инструмент контроле осталих држава, а сада је репресивна политика САД ударила и по америчким грађанима„, рекла је Захарова.

Американцима је, без злобе, поручила: „Добро дошли у стварност!“

Додала је да се Американци који подржавају Трампа плаше прогона.

Њима ће, како су ствари кренуле, у Сједињеним Држаама све више горјети под ногама.

Џо Бајден ће отворити мигрантима врата која је Трамп био блокирао.

Познати московски американолог Дмитриј Дробњицки указује:

Већ је објављено да ће Бајденова администрација дати држављанство САД  мигрантима који су као дјеца стигли у Сједињене Државе, а то је 12 до 25 милиона људи. Латиноси који траже политички азил сада у Мексику чекали одлуке америчких судова, а Бајден је обећао да ће одлуке одсад чекати на територији САД“.

По његовим ријечима, Демократска партија намјерава да пусти у САД што више миграната и да их тако учини својим лојалним гласачима, нарочито у јужним државама као што су Аризона, Тексас и Луизијана.

Демократе из истих разлога желе да нелегалне мигранте укључе у попис становништва.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар