Новости

Панарин: Око 25 милиона Американаца спремно да стане иза Трампа, Милер му прави преторијанску гарду

ОТКРИЋА, ОЦЕНЕ И ПРОГНОЗЕ ПРОФЕСОРА МОСКОВСКЕ ДИПЛОМАТСКЕ АКАДЕМИЈЕ

Кристофер Милер

  • Трампов адвокат Сидни ПАУЕЛ о улози у крађи избора канадске фирме Dominion Voting Syistems која je бројала гласове у 30 америчких држава, и шпанскњ Scitl: „Они су могли да гледају гласове у реалном времену и да мењају гласове у реалном времену. Могли су учинити да машине не читају потпис или да читају и региструју само Бајденове гласове. Имамо толико доказа да ми се чини да излећу из ватрогасног шмрка»
  • «Сада Трамп не одлучује само о протеклим изборима. Он овом сукобу са Бајденом и снагама иза себе приступа стратешки, да би обезбедио будућност свом тиму у наредних 12 година. Како ће то урадити? Шема може бити оваква: Иванка Трумп се 2022. кандидује за Конгрес – верујем успешно. Сам Трамп се 2024. поново се кандидује за председника САД… Али, сада мора да потисне своје ривале и то потпуно! Без могућности да `васкрсну` у будућности»
  • Панарин посебно указује на улогу коју би могао одиграти вд министра одбране Кристофер Милер: «Изгледа да је он почео да формира Трампову преторијанску гарду. Из Трамповог круга већ се чуло: „Ако нам Врховни суд додели победу, а сви ти Антифа, БЛМ и други излију се на улице, биће потребна снага која ће се са њима носити током два дана“. А који је бар приближни број Трампових преторијанаца? Према мојим информацијама, реч је о две ваздушно-десантне дивизије»

„ТРАМПУ је украдено најмање 7 милиона гласова, а милиони покојника су `гласали`су за Бајдена. Зато је  сада 25 милиона Американаца спремно да брани актуелног председника, многи с рукама у руци“, рекао је доктор политичких наука Игор Панарин, професор на Дипломатској академији руског Министарства иностраних послова.

Панарин указује да је Трамп већ више од 10 пута изјављивао да су резултати избора фалсификовани и да је у ствари он победио. А то значи: или Трамп блефира без икаквих доказа, или има добар разлог да то каже.

«Упркос својој ексцентричности, 45. председник САД још увек не личи на особу која ће речи бацати у ветар. Дакле, он има докази. А међу њима је – сматра Панарин – и очигледно страно мешање у предизборну кампању, али никако са стране Русије. Говорим о канадској фирми Dominion Voting Syistems која je бројала гласове у 30 америчких држава, и о њеној очигледној повезаности са Демократском партијом. А ту је и још и шпанска компанија Scitl, која је веома блиска Dominion Voting. И она је  такође бројала гласове.

– Према америчком Thinker-у, Scitl повезан са Џорџом Соросем и демократама, а акције ове компаније су у власништву Била Гејтса. Сходно томе, можемо замислити како су направљени прорачуни.

Уосталом, Трампов `народни адвокат` Сидни Пауел већ је рекла: „Они (програмери софтвера) су могли да гледају гласове у реалном времену. Способни су да мењају гласове у реалном времену. Они могу да раде шта хоће са гласовима. Они могу учинити да машине не читају потпис или да читају и региструју само Бајденове гласове. Имамо толико доказа да ми се чини да излећу из ватрогасног шмрка.“

Пауел је већ, наводи Панарин, открила да је ЦИА игнорисала упозорења о сумњивости софтвера и да би директор ЦИА, Џина Хаспел, због тога требало да буде отпуштена.

Сам Трамп је учинио јавним занимљиве податке са гласања у Пенсилванији.

У тој држави је увек досад гласало око 20 хиљада особа са инвалидитетом, а овог пута – 120 хиљада, односно 6 пута више, навео је Панарин и истакао:

«Сада Трамп за себе одлучује не само о питању протеклих избора. Он овом сукобу са Бајденом и снагама иза себе приступа стратешки, да би обезбедио будућност свом тиму у наредних 12 година. Како ће то урадити? Шема може бити оваква: Иванка Трумп се 2022. кандидује за Конгрес – верујем успешно. Сам Трамп се 2024. поново се кандидује за председника САД, позивајући се на чињеницу да су му „украдене четири године“, односно – да му је било онемогућено да влада. Све у свему, мислим да он сада прави стратегију за дугорочну игру и позорницу за себе и оне који ће га наследнити. Али, пре тога, Трамп мора да потисне своје ривале и то потпуно! Без могућности да `васкрсну` у будућности».

Игор Панарин

Панарин је сагласан са свим који сматрају да ће наредних дана и недеља у САД много шта зависити од Врховног суда те земље у који је у септембру увео 48-годишњу Ејми Кони Барет.

Демократе су узалуд покушавале да то именовање одложе за време након избора.

«Да ли ће Трамп успети да докаже размере изборне преваре? Биће тешко.  Софтвер о којем сам говорио није усмерен само на манипулисање гласовима, већ и на брисање трагова тих махинација. Због тога су Трампу, поред тужби које је припремио његов изборни штаб, потребне и јавне расправе у законодавним телима три државе. Одржане су у Пенсилванији (25. новембра) и Аризони (30. новембра), а у Мичигену је заказана за 1. децембар. Трамп ће лично учествовати бар у овој последњој».

Према анкетама, 79 одсто републиканаца верује да је Трампу победа украдена, а 25 милиона је спремно да устане у Трампову одбрану – многи и са оружјем:

«То су велике бројке. И то сведочи да Трамп, од администратора постаје прави политички лидер. Државник, а не просто председник».

Панарин посебно указује на улогу коју би могао одиграти вд министра одбране Кристофер Милер:

«Изгледа да је он почео да формира Трампову преторијанску гарду. Из Трамповог круга већ се чуло: „Ако нам Врховни суд додели победу, а сви ти Антифа, БЛМ и други излију се на улице, биће потребна снага која ће се са њима носити током два дана“. А који је бар приближни број Трампових преторијанаца? Према мојим информацијама, реч је о две ваздушно-десантне дивизије. Посебно имам у виду 82. која је 1967. за три дана сузбила велике нереде у Детроиту, а 1992. учествовала у сузбијању побуне у Лос Анђелесу. Мислим да Трамп може рачунати на 15-20 хиљада бораца. Те специјалне снаге Милер је потчинио директно себи. Уз то, министар одбране може у било ком тренутку да окупи 40.000 маринаца-резервиста».

Панарин је уверен да и ово потврђује да су Трамп и његове присталице унапред размишљали о опцији оштрог сузбијања „клинтониста“ и „сорошеваца“. Уосталом, Милер је био на челу америчког Националног центра за борбу против тероризма.

Конфликт поводом председничких избора, уверен је Панарин, одлучиће и хоће ли се Америка ослободити „британског јарма“:

«Black Lives Matter има три упоришта – Портланд и Ванкувер (оба близу канадске границе) и Лондон. То је британска структура. Поводом  нереда у Портланду и другим градовима САД, амерички државни тужилац ј Бар чак је рекао да постоје докази о „мешању страних држава“. Није поменуо Британију, али је очигледно није имао у виду Русију».

По његовим сазнањима, Трампова обавештајна служба превентивно је уништила два авиона ЦИА заједно са терористима који је требало да ликвидирају актуелног председника САД: један се наводно срушио у Авганистану, а други у Ираку. У првом је, заједно са терористима умро пуковник ЦИА Мајкл Д’Андреа, познат под надимком Мајк Ајатолах, који је добио док је водио лов на Осаму бин Ладена.

http://fakti.org/media-menju/panarin-oko-25-miliona-amerikanaca-spremno-da-stane-iza-trampa–miler-mu-pravi-pretorijansku-gardu-od-dve-divizije

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар