Одабрано Свијет

Трамп за учествовање у изборној завери против њега оптужио и ФБИ и Министарство правде САД

НА ЧЕЛУ ОБЕ ДРЖАВНЕ СТРУКТУРЕ СУ ЉУДИ КОЈЕ ЈЕ ОН ОДАБРАО И `ПРОГУРАО`
  • Тужни Трамп – који се ни до данас није досетио да је као председник САД требало да нареди ФБИ и министру правде, који је истовремено и државни тужилац, да истраже изборне преваре – само је пасивно рекао: „ФБИ ради добар посао, али не делује у ситуацији када су амерички избори најважнија ствар. Где су? Не видим ништа, већ прелазе код следећег председника
  • У међувремену објављено да је поновно пребројавање гласова у два округа у држави Висконсин – потврдило да је победник Бајден. Реч је о окрузима Милвоки и Дејн, а Трамп је то пребројавање платио три милиона долара

ДОНАЛД Трамп је поново оценио да су демократе и дубока држава против њега фалсификовале председничке изборе одржане 3. новембра. Али, по први пут је изговорио и оптужбу: да је у томе учествовала и држава којој је он на челу!

Рекао да су у изборне преваре у корист Џоа Бајдена били умешани и ФБИ и Министарство правде САД. Дакле: државне институције којима је он одабрао и поставио руководиоце!

Рекао је у интервјуу Fox News: „Избори су – тотална превара. Не знам како су се држали ФБИ и Министарство правде. Не знам, можда су умешани“.

Трамп je на овај начин индиректно признао да није знао шта поводом избора раде ФБИ и Министарство правде. Да генерално није имао увид шта раде те државне структуре и да четири године није умео да њима руководи.

Зато је са горчином, за коју у доброј мери може да криви самог себе, у истом интервјуу изговорио:

Цео свет посматра (ово што се код нас догађа) и нико не може да верује шта се догодило. Јер, председнички избори су намештени. Од моје велике победе у изборној ноћи, ситуација се претворила у мали губитак.

Тужни Трамп – који се ни до данас није досетио да је као председник САД требало да нареди ФБИ и министру правде, који је истовремено и државни тужилац, да истраже изборне преваре – само је пасивно рекао:

ФБИ ради добар посао, али не делује у ситуацији када су амерички избори најважнија ствар. Где су? Не видим ништа, већ прелазе код следећег председника“.

Као какав Калимеро још је додао:

„Упркос свим преварама, нико ми није пришао и рекао да ФБИ проучава ситуацију.

А да он нареди ФБИ да „проучи ситуацију“ са изборним фалсификатима – председник САД се није ни сетио ни одважио.

С обзиром на све, није никакво чудо што је објављено да је поновно пребројавање гласова у два округа у држави Висконсин – потврдило да је победник Бајден.

Реч је о окрузима Милвоки и Дејн, а Трамп је то пребројавање платио три милиона долара.

http://fakti.org/alter-america/tramp-za-ucesce-u-izbornoj-zaveri-protiv-sebe-optuzio-i-fbi-i-ministarstvo-pravde-sad

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар