Одабрано Свијет

Трампов бивши саветник снимио документарац у којем се за преврат у Украјини окривљују САД

ПОСЕБНО ОБАМА, БАЈДЕН, СОРОШ И ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕРИ ДЕМОКРАТСКЕ ПАРТИЈЕ
  • За ликвидације људи у центру Кијева 2014. били ангажовани снајперисти из Грузије. Од 45 преживело само 14

АМЕРИЧКИ телеканал One America News, који је близак Републиканској партији, приказао је документарни филм Импичмент. Бајденов новац. Масовна убиства“, у којем се износе подробности о учешћу САД у свргавању четвртог председника Украјине  Виктора Јануковича.

Аутор филма је бивши саветник Доналда Трампа, политички експерт Мајкл Капуто.

Сам филм траје око сат, а најмање 30 минута је посвећено Украјини.

У тих пола сата се говори о улози администрације Барака Обаме у државном преврату у Украјини 2014-те и одстрелу људи на кијевском Мајдну  (Тргу) незалежности (Независности). Са посебним апострофирањем породице екс-потпредседника САД Џоа Бајдена.

Филм се бави и уделом високих украјинских званичника у америчким председничким изборима 2016-те и њиховим радом за Хилари Клинтон.

Део филма посвећен је грузинским снајперистима који су открили да је њиховим пуцањем дириговао донедавни председник парламента Украјине Андреј Парубиј

Потврдили су да им је један од задатака био да физички ликвидирају Јануковича.

Од 45 њих Украјину је живо напустило само 14.

Капуто прави и паралелу између кијевског `мајдана`и покушаја свргавања Трампа (импичмент) и тврди да се ради о истом „рукопису“. А посебно: да су у оба догађања умешани „Џорџ Сорош, Џо Бајден и неки представници Демократске партије САД“.

Капуто их је означио као организаторе и инспираторе преврата и крвопролића у Украјини.

http://fakti.org/alter-america/trampov-bivsi-savetnik-snimio-dokumentarac-u-kojem-se-za-prevrat-u-ukarjini-2014-okrivljuju-sad

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар