Предсједник РС

Цвијановић: Хвала Богу што не живимо у БиХ за коју се борила „Армија БиХ“

„ЗА ЏАФЕРОВИЋЕВУ БиХ СУ СЕ БОРИЛЕ И ГЛАВОСЈЕЧЕ ИЗ ЕЛ МУЏАХЕДИНА КОЈЕ ЈЕОН СРДАЧНО ДОЧЕКИВАО“
  • Предсједавајући Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић изјавио да БиХ још „није земља за коју су се борили“ многи припадници Армије БиХ, додајући да „слиједи слом ретроградних снага“
  • Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: Да је овако нешто изјавио било који политичар у Републици Српској, барем би три парламента неких страних држава о томе дискутовала већ наредног дана. Било би и санкција за рушење Дејтонског споразума или поткопавање институција БиХ

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да се људи у БиХ не злопате због Републике Српске, већ зато што се, како је рекао предсједавајући Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић, данас не живи у БиХ за какву су се борили припадници Армије БиХ.

Коначно смо добили јасан и гласан одговор од бошњачког политичара зашто се ми тако дуго злопатимо у овој држави и зашто овдје ствари никако да профункционишу. Не због Републике Српске, већ зато што се, како то рече Џаферовић, данас не живи у БиХ за какву су се борили припадници тзв. Армије БиХ“, рекла је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, то, наравно, није довољно да упали понеки аларм међународног фактора, као што није било ни аларма кад је недавно лидер СДА Бакир Изетбеговић Дејтонски споразум свео на ниво луђачке кошуље.    

„Да је тако нешто изјавио било који политичар у Републици Српској, барем би три парламента неких страних држава о томе дискутовала већ наредног дана. Било би и санкција за рушење Дејтонског споразума или поткопавање институција БиХ“, нагласила је Цвијановићева.

Она је истакла да је добро да то није таква БиХ.

„Хвала Богу да не живимо у таквој БиХ, поготово не у оној за коју су се борили главосјече из јединице ‘Ел муџахедин’, које је Џаферовић срдачно дочекивао“, навела је Цвијановићва.

Предсједавајући Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић је данас изјавио да БиХ још „није земља за коју су се борили“ многи припадници такозване Армије БиХ, додајући да „слиједи слом ретроградних снага“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар