Предсједник РС

Цвијановић: Иза нас је првих 30 година – никада нећемо одустати од Републике Српске!

„СИГУРНА САМ ДА ЗАЈЕДНО СВЕ МОЖЕМО – ДУБОКО ВЈЕРУЈЕМ У СРПСКУ, ЊЕНЕ ЉУДЕ И ИНСТИТУЦИЈЕ“
  • Дан Републике велики празник, посебно данас јер се прославља 30 година њеног постојања. Ово јесте наших првих 30 година. Увек смо се окупљали 9. јануара да покажемо опредјељеност да живимо у миру, градимо Српску, сваке године будемо бољи, изграђенији, љепши, напреднији

ПРЕДСЈЕДНИЦА Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је данас на крају Свечаног дефилеа у Бањалуци: „Никада нећемо одустати од Републике Српске!“.

Учесницима дефилеа и окупљеним грађанима је рекла:

Ви сте најбољи сведоци да никада није било једноставно, да ниједна година иза нас није била лака и једноставна, али сте исто тако свједоци да заједно, окупљени, можемо напријед, да нам буде боље у будућности и да заједно савладавамо све препреке и проблеме. Сигурна сам да то можемо и вјерујем дубоко у Српску, њене људе и институције.

Велико ми је срце кад видим колико се наших људи овдје окупило – истакла је председница Српске.

Рекла је да осјећа понос и част што је на челу Републике у времену када се обиљежава овај значајан јубилеј.

Поручила је и да је поносна на све који су дошли на Трг Крајине да покажу да су сви Република Српска и да никада неће одустати да то и буду.

– Живјела наша Република Српска! – рекла је председница Српске.

Она је истакла да је Дан Републике велики празник, јер се прославља 30 година њеног постојања:

– Ово јесте наших првих 30 година. Увијек смо се окупљали 9. јануара да покажемо опредјељеност да живимо у миру, градимо Српску, сваке године будемо бољи, изграђенији, љепши, напреднији… И да сваке године можемо мерити успехе које смо постигли у претходном периоду – рекла је предсједница Републике Српске.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=459422

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар