Предсједник РС

Додик: Изетбеговић је лузер – преко непостојећег геноцида покушава да се врати на политичку сцену

„ЈОШ УВИЈЕК РАЗМИШЉАМО О БиХ КАКВА ЈЕ ФОРМИРАНА УСТАВОМ БиХ, АЛИ – ИМАМО ПЛАН“
  • Предсједник РС Милорад ДОДИК: Не зависимо од БиХ, од ње само имамо проблеме. Покушаћемо да разговарамо, ако је то могуће, а Република Српска јасно исказује своју политичку вољу

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је Српска легална и легитимна, а да је лидер СДА Бакир Изетбеговић незадовољан својом и позицијом своје странке након избора.

– Ја сам добио изборе, 12 пута за редом. Изетбеговић је огорчен на своју позицију. Ми смо покушали да направимо заједнички приступ, али су они имали другачије, скривене намјере. Путем подмићивања различитих људи, да се доносе само одлуке у корист СДА – рекао је Додик данас у Бањалуци коментаришући посљедње нападе Изетбеговића на Републику Српску коју је назвао „геноцидном творевином“, а њено руководство оптужио да је „направило удружени злочиначки подвиг“.

Додик је Изетбеговића назвао „политичким лузером и губитником“.

– Не постоји геноцид, то је начин на који он жели да се врати на сцену. Република Српска је легална. Још увијек размишљамо о БиХ која је формирана Уставом, али у зависности ситуације, ми имамо план. Не зависимо од БиХ, од ње само имамо проблеме. Покушаћемо да разговарамо, ако је то могуће, а Република Српска јасно исказује своју политичку вољу – рекао је Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар