Предсједник РС

Додик: Милатовић се додворава Сарајеву, штета – мислио сам да је антисрпска политика у Црној Гори поражена

„И ДАЉЕ МИСЛИМ ДА ЈЕ МИЛАТОВИЋ МАЊЕ ЛОШ ИЗБОР ОД ЂУКАНОВИЋА, АЛИ И МАЊЕ ТЕЖАК ЗА СМЈЕНУ“
  • „Сљедећи пут када буду гласали, Срби у Црној Гори би морали знати за кога и које политике гласају. Јасно је да су овога пута гласали против Ђукановића, а не за Милатовића“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Мило Ђукановић изгубио, али се плаши да је побиједила његова политика усмјерена против Срба.

– Новоизабрани предсједник Црне Горе Јаков Милатовић о Сребреници суди онако како је судио и његов претходник. Позивање на пресуде Међународног суда, а не помињење великог страдања Срба у и око Срберенице и отпор Срба да признају злочин који нису починили, говори да је Милатовић изабрао да се додворава Сарајеву не оклијевајући да увриједи Србе и Републику Српску. Штета, мислио сам да је антисрпска политика у Црној Гори поражена – истакао је Додик.

Реагујући на изјаву Милатовића да је, како каже, „у Сребреници почињен геноцид“, Додик је у изјави Срни подсјетио да Јаков Милатовић никада не би постао предсједник Црне Горе без гласова Срба и та чињеница га је обавезивала на минимум обзира према том бирачком тијелу.

– И даље мислим да је Милатовић мање лош избор од Ђукановића, али је такође и мање тежак противник за смјену од Ђукановића. Сљедећи пут када буду гласали у Црној Гори Срби би морали знати за кога и које политике гласају. Јасно је да су овога пута гласали против Ђукановића, а не за Милатовића – констатовао је Додик.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар