Предсједник РС

Додик: СДС се губитнички потпуно срозала – нико је не моли да буде дио шире коалиције

„РЕПУБЛИКА СРПСКА МОРА ДА ИМА ПАТРИОТСКИ ОДГОВОР СВИХ НА СВА ВАЖНА ПИТАЊА“
  • Милорад ДОДИК: Једина велика политика данас је овдје Република Српска. Долази тешко вријеме у којем имате два члана Предсједништва који ће гомилати нове захтјеве и одлуке и уколико Народна скупштина не буде та која ће то спречавати онда Република Српска губи. Ако они хоће да буду дио тог губитка, нека буду

НОВОИЗАБРАНИ предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је СДС губитничка политичка партија и да је не моле да буде дио никакве шире коалиције, али да је важно да Народна скупштина Српске може да спријечи штетне одлуке и захтјеве бошњачког и хрватског члана Предсједништва БиХ.

Додик сматра да је СДС губитничка, потпуно срозана политичка партија која сада покушава да се страначким промјенама политички уздигне, али ће остати маргинална.

– Једина велика политика данас је овдје Република Српска. Долази тешко вријеме у којем имате два члана Предсједништва који ће гомилати нове захтјеве и одлуке и уколико Народна скупштина не буде та која ће то спречавати онда Република Српска губи. Ако они хоће да буду дио тог губитка, нека буду – истакао је Додик за Срну.

Он је упитао зашто СДС мисли да је важна и да њих неко нешто моли јер их нико није звао да буду дио шире коалиције.

– Овдје је ријеч јеси ли Србин или ниси, ако ниси – онда си издајник – оцијенио је Додик.

Напоменуо је да је бивши предсједник СДС Мирко Шаровић разбио политичко јединство партија из Републике Српске на нивоу БиХ, које је постојало у ранијим годинама када је и СНСД, али и СДС, био у опозицији.

– Република Српска мора да има патриотски одговор свих политичких фактора о важним питањима за Републику Српску – закључио је Додик.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар