Предсједник РС

Додик Вишковића предлаже за премијера, договорили сет мјера за наредни период

ЗАТРАЖИЛИ ОД ИНСПЕКТОРАТА РС ДА У ТРГОВИНАМА КОНТРОЛИШЕ ЦИЈЕНЕ НАМИРНИЦА
  • Сви пословни објекти код којих се утврди неосновано повећање продајних маржи, биће суочени са ригорозним санкцијама

НОВОИЗАБРАНИ предсједник Републике Српске Милорад Додик и предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић одржали су данас у Бањалуци радни састанак на којем су разговарали и утврдили одређене социјално-економске мјере које ће бити предузимане у наредном периоду.

– На данашњем састанку, договорено је да се планирани сет економско-социјалних мјера представи у наредним данима, кад ће бити организован низ састанака на ову тему – саопштено је из Владе Српске.

Током данашњег састанка, предсједник Додик озваничио је да ће у наредним данима, у складу са уставним овлаштењима, предложити Радована Вишковића за мандатара за састав нове Владе Републике Српске.

Разматрајући социјално-економску ситуацију у Републици Српској, предсјeдник Додик и премијер Вишковић затражили су од директора Инспектората Републике Српске, Милована Крче, да Инспекторат хитно предузме појачане контроле у свим малопродајним и велепродајним објектима са циљем контроле основаности цијена животних намирница.

Како је наглашено, сви пословни објекти, код којих се утврди неосновано повећање продајних маржи, биће суочени са ригорозним санкцијама.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар