Предсједник РС

Џатрас: Вашингтон и Брисел наставиће са покушајима обојене револуције против Српске

НОВОИЗАБРАНИ ПРЕДСЈЕДНИК РС СА АМЕРИЧКИМ АНАЛИТИЧАРЕМ О СИТУАЦИЈИ У СРПСКОЈ И СВИЈЕТУ
  • Бивши амерички дипломата у Бањалуци нагласио: Већина Американаца вјерује да су и ови избори у САД-у били покрадени као и 2020. године. Зато је посебно иронично што желе да спроведу обојену револуцију и да уче предсједника Додика демократији, а изневјерили су је на домаћем терену

НОВОИЗАБРАНИ предсједник Српске Милорад Додик у Бањалуци је разговарао с бившим америчким дипломатом и политичким аналитичарем Џејмсом Џатрасом о политичкој ситуацији у Републици Српској и свијету, с освртом на изборе у САД-у.

Џатрас је честитао Додику на избору за предсједника Српске и рекао да је увјерен да ће Додик наставити да брани интересе српског народа.

– У изазовним временима која се очекују на међународној сцени, то ће бити неопходно јер ће америчка и бриселска администрација наставити да воде обојене револуције против Републике Српске – закључио је Џатрас.

Додик му је пожелио угодан боравак у Српској и успјешну сарадњу са Факултетом политичких наука у Бањалуци.

– Без обзира на промјене америчких администрација и ко год био у Бијелој кући, са истим непријатељством се односе према Србима, као и њихове марионете у Бриселу. Суочавамо се са периодом великих промјена на међународној сцени – рекао је Џатрас.

Истакао је да се нада да ће Додик имати снаге и начина да нађе оптимално рјешење за Републику Српску.

– Видјели смо и сада на сцени, а и већина Американаца вјерује да су и ови избори у САД-у били покрадени као и 2020. године. Зато је посебно иронично што желе да спроведу обојену револуцију и да уче предсједника Додика демократији, а изневјерили су је на домаћем терену – рекао је Џатрас.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар