RS i matica

Brnabić: Nećemo odgovoriti recipročno – Srbija neće zatvarati granicu za građane Crne Gore

„ALI HOĆE ZA CRNOGORSKE MAFIJAŠE I KRIMINALNE KLANOVE“
  • Pravi razlog za odluku Crne Gore da otvori granice za niz zemalja, ali ne i za Srbiju nije u epidemiji korona virusa i broju zaraženih
  • Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku građanima. Zamolila bih da građani što duže i u većem broju ostaju u našoj Srbiji i da ako negde moraju da odu ne idu tamo gde su građani Srbije nepoželjni

SRBIJA neće zatvarati granice za crnogorske građane, kao što je to uradila Podgorica za građane Srbije, ali će biti zatvorena za crnogorske mafijaše i kriminalne klanove, poručila je večeras prmijerka Ana Brnabić, povodom odluke Crne Gore da za građane Srbije ne otvori granicu 1. juna.

Srbija, kaže premijerka, neće uvoditi recipročne mjere, ali je istakla da naši građani ne bi trebalo da idu tamo gdje su nepoželjni.

Ona je za tv Pink rekla da građani sada mogli da vide da su nepoželjni u Crnoj Gori, jer mi, kako je istakla, nismo lagali da ljudi umiru od gripa ili zapaljenja pluća, a ne od korona virusa.

„Nastavićemo i dalje da se ponašamo odgovorno i ozbiljno prema našim građanima i da uvek govorimo istinu“, rekla je premijerka, iako, kako je dodala, pravi razlog za odluku Crne Gore da otvori granice za niz zemalja, ali ne i za Srbiju nije u epidemiji korona virusa i broju zaraženih.

Srbija, međutim, neće odgovarati recipročnim mjerama prema crnogorskim građanima.

„Nećemo sprečavati običnim crnogorskim građanima da posjete Srbiju, ali hoćemo još snažnije i još oštrije sprečavati ulazak kriminalaca i mafijaških klanova iz Crne Gore koji su decenijama ubijali po Srbiji i terorisali naše građane“, rekla je Brnabić.

Ona je istakla da u borbi protiv kriminalaca iz Crne Gore Srbija neće imati milosti.

„Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku građanima. Zamolila bih da građani što duže i u većem broju ostaju u našoj Srbiji i da ako negde moraju da odu ne idu tamo gde su građani Srbije nepoželjni“, poručila je premijerka.

1 komentar

  • Fala bogU da ste dosledni i verni SVIMA koji se bore protiv srBstva.
    Chekam danak da ti marshal bivshe SPC okachi ordenje po naredjenju okupacionih vladara.

Klikni ovde da postaviš komentar