РС и матица

Додик не само учесницима Свечаног дефилеа: Република Српска је наша држава

„ОВО НИЈЕ ИНАТ ВЕЋ ЉУБАВ И ОСТВАРЕЊЕ СНА СРПСКОГ НАРОДА НА ОВИМ ПРОСТОРИМА“
  • Окупљени смо с љубављу око Републике Српске, ово није инат већ љубав и остварење сна српског народа на овим просторима. Циљеви Српске – мир, одбрана слободе, Републике и живота достојног човјека
  • Српски члан Предсједништва БиХ изразио задовољство бројем окупљених у центру Бањалуке који су присуствовали свечаном дефилеу, те истакао да му то даје снагу да се бори за Српску без обзира на санкције

РЕПУБЛИКА  Српска је наша држава, изјавио је српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик у обраћању на свечаном дефилеу поводом Дана Републике.

Нагласио је да је Српска држава без обзира како то гледао или оспоравао.

Наша слобода није на уштрб неких других, већ наше право. Имамо намјеру да живимо у слободи и пружимо је и другима“, истакао је Додик.

Он је нагласио да су циљеви Српске – мир, одбрана слободе, Републике и живота достојног човјека.

„Окупљени с љубављу око Републике Српске, ово није инат већ љубав и остварење сна српског народа на овим просторима, рекао је Додик и додао да је мир неприкосновен циљ.

Додао је да је Српска гарант опстанка српског народа и наставио:

– Поносан сам што сам свих ових година на бранику Републике. Српска је показала да може и жели да живи у слободи. За српски народ нема слободе без државе!

Изразио је задовољство бројем окупљених у центру Бањалуке који су присуствовали свечаном дефилеу, те истакао да му то даје снагу да се бори за Српску без обзира на санкције.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар