РС и матица

Крајишници: За Српску је добра само побједа Додика и Цвијановић

УДРУЖЕЊЕ КРАЈИШНИКА СРБИЈЕ ОБРАТИЛО СЕ СРПСКОМ НАРОДУ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
  • „Позивамо Србе из Српске гдје год да живе а имају право гласа, да изађу на изборе 2. октобра, одбране нашу Републику Српску и гласају за Милорада и Жељку. У супротном, Србе из Републике Српске чека иста судбина као и Србе из Републике Српске Крајине само не одједном и у једној колони“
  • Посебно нагласили да је одбрана Републике Српске – глас за Милорада и Жељку, а да је то глас за оне који се ослањају на предсједника Србије Александра Вучића и предсједника Руске Федерације Владимира Путина, а не на Кристијана Шмита, Енглезе и све српске непријатеље“

САМО побједа Милорада Додика и Жељке Цвијановић је гарант опстанка Републике Српске, а све остало је авантура и пропаст са веома неизвјесном судбином Срба из Републике Српске, поручили су из Удружења Крајишника Србије српском народу у Републици Српској.

– Свјесни важности предстојећих избора, позивамо Србе из Српске гдје год да живе а имају право гласа, да изађу на изборе 2. октобра, одбране нашу Републику Српску и гласају за Милорада и Жељку. У супротном, Србе из Републике Српске чека иста судбина као и Србе из Републике Српске Крајине само не одједном и у једној колони – истиче се у саопштењу из овог удружења.

У саопштењу се наглашава да је „одбрана Републике Српске глас за Милорада и Жељку“, те да је то глас за оне који се ослањају на предсједника Србије Александра Вучића и предсједника Руске Федерације Владимира Путина, а не на Кристијана Шмита, Енглезе и све српске непријатеље.

– Од 1991. године били смо заједно у многим биткама за опстанак српског народа – од оснивања СДС-а, пробоја Коридора, приједорске Скупштине уједињења. Било је побједа и пораза, а из проливене крви српске младости изникла је Република Српска – навели су из Удружења Крајишника Србије.

У саопштењу се истиче да се 2. октобра поново мора бранити Република Српска, али сада пред налетом Шмита, Енглеза и њиховог прљавог новца, те Бакира Изетбеговића, „грађаниста“ и њихових истурених одјељења – Мирка Шаровића и Јелене Тривић.

– Срби од Крајине, преко Семберије, Романије, Херцеговине… изађите заједно на изборе и одбраните јединствену Републику Српску, од Новог Града до Требиња. Осмијех, пјесма и оловка. Заокруживши име Милорада Додика и Жељке Цвијановић изабрао си Републику Српску. Никад лакша борба за Републику Српску и никад већа одговорност – поручили су из Удружења Крајишника у Србији Србима из Републике Српске.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар