РС и матица

Лончар: Вучић има мање хроничне проблеме са срцем, али је у петак био животно угрожен

НА ВМА МУ ПРЕПОРУЧЕНО ДА СМАЊИ РЕДОВНЕ АКТИВНОСТИ ДА БИ СЕ ПОТПУНО ОПОРАВИО

МИНИСТАР здравља Србије Златибор Лончар рекао је данас да предсједник Србије Александар Вучић има хроничне, мање проблеме са срцем, али да је у петак дошло до озбиљног погоршања његовог здравственог стања, када је одлучио да се обрати љекарима Војномедицинске академије (ВМА).

Лончар је навео да је по пријему процијењено да је предсједник Србије животно угрожен.

„У тој здравственој установи су медицински тимови моментално спровели све неопходне мере за санирање овако озбиљног стања, а предсједник Вучић је, добро одреаговао на терапију која му је преписана“, рекао је Лончар.

Он је навео да су стручни тимови ВМА предсједнику Србије препоручили да у наредном периоду смањи своје редовне активности како би се у потпуности опоравио од погоршања здравственог стања до ког је дошло у петак.

„Користим ову прилику да лично захвалим медицинским тимовима ВМА, који су још једном показали своју стручност и професионализам“, рекао је Лончар.

Предсједник Србије је примљен у петак касно поподне на ВМА у Београду због кардиоваскуларних проблема.

Вучић је јуче захвалио радницима ВМА и поручио да ће од понедјељка бити „у пуном радном погону“.

(Танјуг)

 

4 Коментара

 • Српски Менгеле извештава о здравственом стању друга Број 1. How fucking convenient! Лажни Суперхик, са свим лажним, укључујући и живот и болест, покушава да подигне ниво хроничног самосажаљења за још неки педаљ. Класични духовни удбаш који полако кроји одступницу играјући на емоције. Наредних месеци ћемо, слутим, да слушамо повраћке о његовом „ВМА пожртвовању са Србију“. Ова земља је у историји имала свакаквих гадова на власти, али овакву жабокречину нисмо досад могли пронаћи ни на јужној полулопти. Његова сапунска опера ће уназадити Србе за још два века. Он је срамота за људски род, а камоли за једну напаћену земљу. Вредни идиот и класични вадикални скоројевић, коме тата на пос’о носи пуњене лигње у шерпици, за доручак, и за чија недела би и много горим народима недостајало стида.

  • Тачно, још само да нам каже да ли је председник способан да обавља овакоу функцију?
   По њему јесте иако му је стање критично??
   Доктор а лаже на пасја кола!:)

 • Иване Лукићу,
  Не познајем те и нисам те овластио да ми се обраћаш са „ти“ (сад је већ касно за „викање“). Ти си, сасма очигледно, духовни евнух који само зна да кибицује код трафике и зирка преко тарабе. Ко тебе шта пита за умереност и шта тебе брига шта ја мислим о бугојанском муфтији? Дакле, прођи ме се, а у међувремену тражи од маме да ти направи пуњене паприке, стрпај у уста и не вади пре пролећа. Ви из пристојне и напредне Србије сте најмање гори док ћутите преко залогаја.

Кликни овде да поставиш коментар