RS i matica

Lončar: Vučić ima manje hronične probleme sa srcem, ali je u petak bio životno ugrožen

NA VMA MU PREPORUČENO DA SMANJI REDOVNE AKTIVNOSTI DA BI SE POTPUNO OPORAVIO

MINISTAR zdravlja Srbije Zlatibor Lončar rekao je danas da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati ljekarima Vojnomedicinske akademije (VMA).

Lončar je naveo da je po prijemu procijenjeno da je predsjednik Srbije životno ugrožen.

„U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsjednik Vučić je, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana“, rekao je Lončar.

On je naveo da su stručni timovi VMA predsjedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

„Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam“, rekao je Lončar.

Predsjednik Srbije je primljen u petak kasno popodne na VMA u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema.

Vučić je juče zahvalio radnicima VMA i poručio da će od ponedjeljka biti „u punom radnom pogonu“.

(Tanjug)

 

4 Komentara

 • Srpski Mengele izveštava o zdravstvenom stanju druga Broj 1. How fucking convenient! Lažni Superhik, sa svim lažnim, uključujući i život i bolest, pokušava da podigne nivo hroničnog samosažaljenja za još neki pedalj. Klasični duhovni udbaš koji polako kroji odstupnicu igrajući na emocije. Narednih meseci ćemo, slutim, da slušamo povraćke o njegovom „VMA požrtvovanju sa Srbiju“. Ova zemlja je u istoriji imala svakakvih gadova na vlasti, ali ovakvu žabokrečinu nismo dosad mogli pronaći ni na južnoj polulopti. Njegova sapunska opera će unazaditi Srbe za još dva veka. On je sramota za ljudski rod, a kamoli za jednu napaćenu zemlju. Vredni idiot i klasični vadikalni skorojević, kome tata na pos’o nosi punjene lignje u šerpici, za doručak, i za čija nedela bi i mnogo gorim narodima nedostajalo stida.

  • Tačno, još samo da nam kaže da li je predsednik sposoban da obavlja ovakou funkciju?
   Po njemu jeste iako mu je stanje kritično??
   Doktor a laže na pasja kola!:)

 • Ivane Lukiću,
  Ne poznajem te i nisam te ovlastio da mi se obraćaš sa „ti“ (sad je već kasno za „vikanje“). Ti si, sasma očigledno, duhovni evnuh koji samo zna da kibicuje kod trafike i zirka preko tarabe. Ko tebe šta pita za umerenost i šta tebe briga šta ja mislim o bugojanskom muftiji? Dakle, prođi me se, a u međuvremenu traži od mame da ti napravi punjene paprike, strpaj u usta i ne vadi pre proleća. Vi iz pristojne i napredne Srbije ste najmanje gori dok ćutite preko zalogaja.

Klikni ovde da postaviš komentar