РС и матица

Вучић: Без ЗСО неће бити наставка преговора са Приштином

НАГЛАСИО ЈЕ ДА ЋЕ 18. МАРТА БИТИ У ОХРИДУ – ДА НЕКО НЕ ПРЕДТАВЉАО СРБЕ КАО ЛУДАКЕ КОЈИ НЕЋЕ ДА РАЗГОВАРАЈУ
  • Новинарима на Власинском језеру рекао: Мислите да они сада не чују и не знају шта говорим. За три минута они то имају на столу. Једнако брзо колико ме и ви чујете. Желим да ми неко објасни шта је смисао свега тога. Зашто сте ме звали у сватове, а нигдје ни младе ни младожење? Не разумијем смисао. То је нешто што обесмишљава све ово. Мени смета и помало ме секира што сви ћуте и нико неће да реагује. Видјећемо, вјероватно ћемо ми Срби бити криви за нешто“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да је формирање Заједнице српских општина услов без кога неће бити наставка преговора са Приштином.

Он је то рекао послије обиласка Власинског језера, а одговарајући на питање новинара како коментарише то што Аљбин Курти не жели да формира ЗСО, а ЕУ прећутно прелази преко тога.

– У свим разговорима које сам водио, Заједница српских општина је услов без кога се не може. Само немојте више да нам одузимате вријеме, ако хоћете – хоћете, ако нећете – нећете. Ја чекам Мирослава Лајчака, доћи ће у понедјељак и уторак – рекао је Вучић.

Најавио је да ће отићи у Охрид 18. марта, јер, како је рекао, зашто би дозволио могућност да нас неко представља као „лудаке“ и као неког ко не жели да разговара.

– Отићи ћу и рећи ћу исто што и вама. Мислите да они сада не чују и не знају шта говорим. За три минута они то имају на столу. Једнако брзо колико ме и ви чујете – напоменуо је Вучић.

Како је рекао, само жели да му неко објасни шта је смисао свега тога.

– Зашто сте ме звали у сватове, а нигдје ни младе ни младожење. Не разумијем смисао. То је нешто што обесмишљава све ово. Мени смета и помало ме секира што сви ћуте и нико неће да реагује. Видјећемо, вјероватно ћемо ми Срби бити криви за нешто – рекао је Вучић.

(Танјуг)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар