РС и матица

Вучић: Говоре нам и да морамо да одустанемо од подршке нашем народу у Републици Српској

О ПРИТИСЦИМА НА СРБИЈУ ПОВОДОМ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: „РЕАЛАН САМ И НИСАМ ОПТИМИСТА“
  • „За нас је тешка ситуација, све западне силе су признале независност Косова. Не очекујте било шта лепо или упаковано у шећерлеми да нам дође, није то ништа чудно“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је данас да упркос свим притисцима, Србија и даље опстаје и напредује.

– Свакога дана кажу морамо да урадимо нешто по питању Косова и Метохије, да морамо да урадимо нешто по питању санкција Русији, да морамо да одустанемо од подршке нашем народу у Републици Српској, и упркос свему, и даље опстаје и напредује једна мала слободарска земља у срцу Европе… – написао је Вучић на Инстаграму.

Изјавио је да је са високим саветником Стејт департмента Дереком Шолеом имао коректан разговор, а када су у питању притисци на Србију поводом Косова и Метохије – да је реалан и да није оптимиста.

– За нас је тешка ситуација, све западне силе су признале независност Косова. Не очекујте било шта лепо или упаковано у шећерлеми да нам дође, није то ништа чудно. Са Шолеом сам имао коректан и отворен разговор, наши ставови о Косову се разликују – рекао је Вучић послије обиласка радова на дионици брзе пруге Нови Сад- Суботица.

 

1 коментар

Кликни овде да поставиш коментар