РС и матица

Вучић: Мафијаши ће бити побеђени – гарантујем без обзира по личне и политичке последице по мене

НАВЕО ДА СЕ СРБИЈА 2012, 2013. И 2014. УСПЈЕШНО ИЗБОРИЛА ПРОТИВ ТАЈКУНА
  • Преко свог Инстаграм-профила поручио: „Док смо се борили за бољи животни стандард, за Косово и Метохију, док смо се борили за бољи здравствени систем да бисмо могли да лечимо људе, неки људи помислили да је најисплативији посао да буду мафијаши, да убијају људе, да отимају наше грађане, да сеју страх

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић обећао је данас да ће „мафијаши бити побеђени“ без обзира на „личне, политичке и сваке друге посљедице“ по њега.

„Борили смо се 2012, 2013. и 2014. против тајкуна који су пљачкали земљу и који су желели да је униште, и успели смо у томе, земљу смо обновили. Србија је данас прва по стопи раста у Европи, расту плате, расту пензије, људи живе боље“, оцијенио је Вучић у видео-снимку на Истаграму.

Рекао је да су, „док смо се борили за бољи животни стандард, за Косово и Метохију, док смо се борили за бољи здравствени систем да бисмо могли да лечимо људе, неки људи помислили да је најисплативији посао да буду мафијаши, да убијају људе, да отимају наше грађане, да сеју страх“.

„Обећавам: Победићемо их. То им гарантујем без обзира на личне, политичке и сваке друге последице“, рекао је Вучић.

(Бета)

1 коментар

Кликни овде да поставиш коментар