Главно РС и матица

Вучић на мосту код Шапца: Они блокирају мостове, а ми их градимо

РЕКАО ДА ЈЕ ДРАГАН ЂИЛАС ОД РИО ТИНТА УЗЕО ВИШЕ ОД 700.000 ЕВРА, А ДА ОН НИЈЕ
  • На молбу да прокоментарише наводе да неће ићи хеликоптером у Горње Недељице и најаве учесника протеста да ће га зауставити, Вучић поручио: „Пустите приче за малу децу. Кажу да ће да ме блокирају само да не изађем из села, а ја кажем понео сам врећу за спавање и чекам их на разговорима

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић обишао је радове на мосту на Сави код Шапца.

„Није наш посао да блокирамо, већ да градимо мостове!”, написао је Вучић на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav уз фотографију са моста на Сави где су у току радови.

Предсједник Србије је, како преноси Танјуг, на путу за Горње Недељице, код Лознице, гдје ће од 15 сати разговарати са свим заинтересованим грађанима са подручја 12 села јадарског краја у којима постоји највиши степен забринутости због истраживања која врши компанија Рио Тинто.

„Ми ћемо ићи преко овог моста већ крајем следеће године”, рекао је Вучић у разговору са радницима на мосту и констатовао да су само два радника из Србије.

„Мислим да дивно изгледа. Невероватан напредак, били смо пре шест месеци, пре тога пре годину дана. Невероватан напредак, буквално. Ми ћемо ићи преко овог моста већ крајем следеће године. Налазимо се на мосту преко Саве, на два километра је главни мост, где су батинаши тукли људе пре седам дана и хвалили се тиме”, рекао је Вучић.

Кажу да ће да ме блокирају, понео сам врећу за спавање

На молбу да прокоментарише наводе да неће ићи хеликоптером у Горње Недељице и најаве учесника данашњих протеста да ће га зауставити, Вучић је поручио:

„Пустите приче за малу децу. Кажу да ће да ме блокирају само да не изађем из села, а ја кажем понео сам врећу за спавање и чекам их на разговорима”, рекао је Вучић.

Вучић је рекао да је Драган Ђилас узео 700 и нешто хиљада евра од Рио Тинта, а да он није.

„То вам тако дође. Наше је да идемо са људима који су стварно забринути, а иза којих не стоји врачарска или нека инострана политика. Са таквим људима сам спреман да тражим решења. А са онима који руше, не мене, него своју земљу, са њима нећу да разговарам”, поручио је Вучић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар