РС и матица

Вучић: Резултати истраге о Беливуковој групи шокираће јавност

ПОХАПШЕНИ ЧЛАНИВИ ОБЗЕБЈЕЂЕЊА БЕОГРАДСКОГ РЕСТОРАНА „КАСИНА“
  • Држава ће се озбиљно и одговорно обрачунати са онима који су мислили да је одсецање глава онима који им се не свиђају, начин решавања проблема

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће борба против организованог криминала бити настављена и најавио да ће јавност бити „благо речено шокирана“ када послије испуњавања формалноправних претпоставки, буде обавјештена о резултатима истрага.

Вучић је казао и да је могуће да сједница Савета за националну безбједност, најављена за вечерас у 19 часова, буде помјерена или одложена јер су надлежне службе, како је рекао, добиле одређене информације.

„Велике су теме али ћемо то знати у наредна два сата. Да не објашњавам о чему се ради, борба против организованог криминала ће бити настављена, да не кажем, брутално. Држава ће се озбиљно и одговорно обрачунати са онима који су мислили да је одсецање глава онима који им се не свиђају, начин решавања проблема“, казао је Вучић у Куршумлији где је разговарао са представницима Срба са Косова и Метохије.

Јаке полицијске снаге блокирале су око поднева ресторан Касина у центру Београда у ком су по наводима медија, обезбјеђење чинили чланови организоване криминалне групе Вељка Беливука.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар