РС и матица

Вучић: Србија ће остати поуздани ослонац Републике Српске у свим добрим настојањима

ПРЕДСЈЕДНИК СРБИЈЕ ЧЕСТИТКУ ЗАВРШИО РИЈЕЧИМА: „ЖИВЕЛА СРПСКА! ЖИВЕЛА СРБИЈА!“
  • «Очување мира и стабилности у Републици Српској, као делу Босне и Херцеговине, највећи је подстицај за наставак наше чврсте и плодотворне сарадње и веза у економском, културном и сваком другом погледу»

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић честитао је данас у име грађана Србије и лично име предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић Дан РС, 9. јануар, уз жеље за добро здравље, срећу и сваки напредак.

“Година иза нас била је бременита бројним изазовима. Колико год да су били тешки, они су нас у исто време ојачали, окренули једне ка другима и показали да се на међусобном разумевању и солидарности темељи очување највиших људских и духовних вредности”, написаао је Вучић на свом Инстаграм налогу.

Нагласио је да су више него икада прије потребни вјера, јединство и снага како бисмо пребродили све посљедице пошасти која је уздрмала цијели свијет, али и још више енергије, наде и самопоуздања да би се наставило путем развоја и изградње стабилне будућности”.

“Управо је очување мира и стабилности у Републици Српској, као дијелу Босне и Херцеговине, највећи подстицај за наставак наше чврсте и плодотворне сарадње и веза у економском, културном и сваком другом погледу”, навео је Вучић.

Истакао је да ће зато Србија остати поуздани ослонац Републике Српске у свим добрим настојањима усмереним ка миру, општој добробити и бољем животу свих.

“Још једном вам желим свако добро. Живела Српска! Живела Србија”, поручио је Вучић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар