РС и матица

Вулин: Једна од највећих обавештајних служби на свету тражи да радим за њу, али ја радим само за Србију

УПОЗОРИЛА ГА ДА МУ ЈЕ ПОЛИТИКА НЕПРИХВАТЉИВА И ДА ЋЕ РАДИТИ ПРОТИВ ЊЕГОВОГ УЛАСКА У ВЛАДУ
  • Александар ВУЛИН: Наше службе упознале су председника Вучића о тој претњи. Та страна служба обећава да ће покренути велику медијску кампању ради моје елиминације из Владе Србије и политичког живота. Већ следеће седмице кренуће медијски напади и кампања лажи

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Александар Вулин тврди да једна од највећих обавјештајних служби на свијету тражи од њега да буде шпијун и да ради за њих, али да он на то не пристаје ни по коју цијену, јер, каже, ради само за српски народ.

Он је навео да га је та служба обавијестила да су његови ставови неприхватљиви и да ће, уколико их не промијени и не напусти политику коју води, учинити све да не буде члан Владе.

Вулин је рекао да су српске обавјештајне службе предсједника Србије Александра Вучића упознале о овој пријетњи, као и да та страна служба обећава да ће покренути велику медијску кампању ради његове елиминације из Владе Србије и политичког живота.

Он очекује да ће већ сљедеће седмице кренути медијски напад на њега и да ће кампања лажи и напада кренути веома брзо и из све снаге.

– Услов је био да почнем да радим за њих и да напустим своју политику, а ја то нећу по цену главе. Лако је изгубити фотељу, а могу и главу, али нећу бити шпијун ни једне једине обавештајне организације – рекао је Вулин за ТВ Пинк.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар