Скупштина РС

Додик: Оно од синоћ би ови у опозицији назвали перформансом, а народ – зезањем

„НИКО КО СЕ ЗАИСТА БАВИ ПРИСЛУШКИВАЊЕМ – ТО НЕ САОПШТАВА ЈАВНО“

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ и лидер СНСД- а Милорад Додик рекао је да је оно што је рекао синоћ на сједници Народне скупштине у вези са прислушкивањем био перформанс.

– Наравно да је то био дио односа у самој Скупштини. И онај који прислушкује то не оглашава и не саопштава јавно. То је оно што би они у опозицији назвали перформанс или што би се у обичном народу назвало зезање – рекао је Додик.

Министар унутрашњих послова РС Драган Лукач након што су лидери СДС-а и ПДП-а Мирко Шаровић и Бранислав Бореновић те посланик ПДП-а у Народној скупштини Драшко Станивуковић најавили кривичне пријаве против њега и српског члана Предсједништва БиХ и СНСД-а Милорада Додика због прислушкивањарекао је у Народној скупштини да нико не прислушкује посланике опозиције:

Тачно је да је српски члана Предсједништва БиХ синоћ овдје водио одређену политичку игру са поједним посланицима, конкретно са Станивуковићем и Вукановићем. Они који то прате знају да се појављивањем господина Додика у скупштини дешавају такве ствари.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар