Странке

Цвијановић: Бањалука је стварно напредовала једино када је њеним развојем управљао СНСД

„МИ У ИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ ОТВОРЕНО ГОВОРИМО ШТА ЋЕМО РАДИТИ У БУДУЋНОСТИ“
  • Нагласила да ће власт СНСД радити на очувању стабилности и сигурности Српске и безбједности свих грађана, али да ће обезбједити, уз заштиту њених уставних надлежности, развој привреде и инфраструктуре, гледајући на који начин се може поправити стање које је и досад поправљала упорно
  • Владо ЂАЈИЋ: Ми нећемо да се светимо, сви ће добро живјети и наставићемо овај добар тренд развоја Републике Српске и стабилности и Бањалуке и Републике Српске, доброг живота и стабилне будућности наших грађана

ЖЕЉКА Цвијановић, кандидат СНСД-за српског члана Предсједништва БиХ, изјавила је да ће СНСД наставити да ради на очувању стабилности и сигурности Републике Српске и безбједности свих њених грађана.

Цвијановић је истакла да СНСД води кампању говорећи о томе шта ће радити у будућности.

– То ће бити очување стабилности и сигурности Републике Српске, безбједности наших свих грађана, али исто тако ће обезбједити да, уз заштиту наших уставних надлежности, развијамо и нашу привреду, инфраструктуру, гледамо на који начин можемо поправити стање и поправљамо га упорно – рекла је Цвијановић новинарима.

Она је подсјетила Бањалучане да је једини стварни и прави развој Бањалуке био у вријеме када је њиме управљао СНСД и када је био саставни дио политика СНСД-а у Републици Српској, те подсјетила да је у њему уведен ред, мир, сигурност, развој.

Цвијановић је истакла да СНСД жели да развија сарадњу у оквиру републичких институција са локалним властима и са локалним инстицитуцијама, преноси РТРС.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Владо Ђајић рекао је да екипа окупљена око СНСД-а даје сигурност грађанима, као и могућност лијепог и стабилног живота, мира и поштовања свих, и припадника других партија.

– Ми нећемо да се светимо, сви ће добро живјети и наставићемо овај добар тренд развоја Републике Српске и стабилности и Бањалуке и Републике Српске, доброг живота и стабилне будућности наших грађана – рекао је Ђајић новинарима.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар