Странке

Цвијановић: Шаровић се 7 дана пред изборе хвата Петровачке цесте не би ли опрао своју поданичку биографију

НАГЛАСИЛА ДА ЈЕ МИЛАНОВИЋЕВА ИЗЈАВА ЗА СВАКУ ОСУДУ И ДА ЋЕ КАЗНА СТИЋИ СВЕ ПОЧИНИОЦЕ
  • Лидеру СДС поручила: Кад Мирко Шаровић сљедећи пут опет почне да прича лудости ко у чијем интересу ради, најбоље је да погледа масу на скуповима СНСД и запита се – што су ти људи ту, а не на његовим скуповима?

ЖЕЉКА Цвијановић, потпредсједница СНСД, изјавила је да је власт Републике Српске подржавала и подржава Србију да тражи правду и казну за починиоце страшног злочина на Петровачкој цести и да то сви знају осим Мирка Шаровића.

На молбу Срне да прокоментарише тврдњу предсједника СДС-а Мирка Шаровића да предсједник Српске и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик нису осудили изјаву предсједника Хрватске Зорана Милановића да му је „прича о страдању српске дјеце постала неподношљиво гадљива“ – Цвијановић је рекла да је неспорно да је Милановићева изјава за сваку осуду и да вјерује да ће правда стићи сваког починиоца.

– Али, не може се човјек отети утиску да се Шаровић овом темом, нажалост, бави кампањски седам дана пред изборе надајући се да ће тако опрати своју поданичку политичку биографију. И кад сљедећи пут опет почне да прича лудости ко у чијем интересу ради, најбоље да погледа масу на скуповима СНСД-а и запита се – што су ти људи ту, а не на његовим скуповима.

Обавијестите безидејног Шаровића да му са препуних трибина широм Републике Српске показујемо за чије интересе радимо, а то су интереси Републике Српске и нашег народа. И срећни смо што то људи у свим нашим локалним заједницама виде и цијене – истакла је Цвијановић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар