Странке

Цвијановић: Веома је важно сачувати снагу СНСД јер СНСД чува снагу Српске

ПРЕДСЈЕДАВАЛА СЕДМИМ САБОРОМ НАЈВЕЋЕ СТРАНКЕ У СРПСКОЈ ОДРЖАНИМ У ДОБОЈУ
  • Нагласила: Важно је да останемо посвећени очувању уставног статуса и капацитета Републике Српске, да останемо компактни и јединствени како бисмо што успјешније рјешавали економске и социјалне изазове

Извор: РТРС

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋА радног Предсједништва Сабора СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да је веома важно сачувати снагу СНСД-а како би СНСД чувао снагу Републике Српске за вријеме које долази и у којем ће се преламати многи процеси.

Цвијановићева је рекла да се 7. Сабор СНСД-а одржава у времену које је изузетно тешко и сложено, не само у БиХ, већ и у регији, цијелој Европи, али и на глобалном плану, а уз то је и обојено разним непринципијелним понашањима и разним страним уплитањима и манипулацијама с којима се, нажалост, и даље морамо борити.

– Зато је и важно да останемо посвећени очувању уставног статуса и капацитета Републике Српске, да останемо компактни и јединствени како бисмо што успјешније рјешавали економске и социјалне изазове – нагласила је Цвијановићева у обраћању у име радног Предсједништва Сабора СНСД-а у Добоју.

Додала је да су се данас окупили да обаве важан политички и страначки посао, свјесни чињенице да сваки сабор или састанак било којег органа СНСД-а, као највеће политичке странке, изазива велику пажњу јавности.

– То је и логично с обзиром на то да је СНСД већ неколико изборних мандата на челу коалиције која креира најважније политике и економске процесе, али и одолијева притисцима којима је у континуитету изложена Република Српска – навела је Цвијановићева.

Она је захвалила гостима који су својим присуством увеличали Сабор СНСД-а, потврђујући на тај начин и добру сарадњу и добро међусобно разумијевање.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар