Странке

Додик: Цвијановић и ја побјеђујемо са 2:0 – она и Кришто биле би добар тандем у Предсједништву БиХ

УВЈЕРЕН ЈЕ ДА ЋЕ СНСД ДОБРО ПРОЋИ И У БАЊАЛУЦИ И ДА ЋЕ У НС РС ИМАТИ ЗНАЧАЈНУ РЕЛАТИВНУ ВЕЋИНУ
  • За РТРС рекао: Код Бошњака су се појавила два уједначена кандидата за Предсједништво БиХ – Бакир Изетбеговић и Денис Бећировић који ће морати да иду до краја, да привуку гласаче и подијеле бошњачко бирачко тијело. То значи да Жељко Комшић не би могао да има сигуран ресурс на који је рачунао раније, па би онда могао да прође Хрват предложен од хрватског народа – Борјана Кришто

МИЛОРАД Додик, лидер СНСД, изјавио је да ће кандидати његове странке за појединачне функције на предстојећим општим изборима побиједити резултатом 2:0.

Додик је рекао да не постоји изборна утакмица између њега, као кандидата СНСД-а за предсједника Републике Српске, и његових конкурената, нити између кандидата СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић и њених конкурената и да се већ ту може писати 2:0.

Он је додао да вјероватно СНСД неће успјети да добије већину када је ријеч о парламенту Републике Српске већ да ће добити значајну релативну већину што значи и да је и ту побједник.

„Тако да немам ниједан разлог за незадовољство“, рекао је Додик за РТС и додао да и у Бањалуци очекује значајан резултат.

Говорећи о Федерацији БиХ, Додик је рекао да су се код Бошњака сада појавила два уједначена кандидата – Бакир Изетбеговић и Денис Бећировић који ће морати да иду до краја, да привуку гласаче и подијеле бошњачко бирачко тијело.

Он је додао да у том случају Жељко Комшић не би могао да има сигуран ресурс на који је рачунао раније, па би онда могао да прође Хрват предложен од хрватског народа – Борјана Кришто.

„Кришто је дама коју веома добро знам, чврстo je опредијељена за Дејтонски споразум и није спремна да ради било шта што би било на штету било кога, поготово не Хрвата“, рекао је Додик и додао да би Цвијановићева и Кришто биле значајан тандем у Предсједништву БиХ.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар