Странке

Додик СДС и ПДП: Ваша мржња је ендемска, али народ неће издајнике британског кова

„ВАЉАТЕ СЕ У БЛАТУ КОЈЕ СМРДИ ЗБОГ ВАШЕГ ТАПКАЊА У ВЛАСТИТОЈ НЕМОЋИ“
  • Поручио им: „Ово је вријеме великих изазова, глобалних сукоба, великог рата и неизвјесности. Људи у Републици Српској треба да знају ко лаже и мрзи, ко је поданик британске подмукле политике, вјечито лоше за Србе. Српској треба сигурна рука да је води у несигурним временима. Ви ту руку немате, јер мрзите властити српски народ“

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, упитао је СДС и ПДП „докле ће лажима и клеветама брукати Републику Српску и зар мора и Амбасада Руске Федерације да каже да лажу“.

– Ваша мржња је ендемска, лаж планетарна. Када чујем шта кажете и покушам да разумијем, једино схватам да сте патолошки лажови и да патолошки мрзите. Ту вам се не може помоћи. То што ви радите изашло је одавно из оквира политичке борбе и истине и прерасло у потпуну неистину и деструкцију. Ваљате се у блату које смрди због сталног вашег тапкања у властитој немоћи, али Републиком Српском не можете управљати – написао је Додик на Твитер профилу.

Додик је поручио да ће Република Српска остати блистава, на радост српског народа, који их је прозрео и који их презире.

– Све вам смета осим мржње према СНСД-у и Милораду Додику. Ово је вријеме великих изазова, глобалних сукоба, великог рата и неизвјесности. Људи у Републици Српској треба да знају ко лаже и мрзи, ко је поданик британске подмукле политике, вјечито лоше за Србе – истакао је Додик.

Он је нагласио да Српској треба сигурна рука да је води у несигурним временима.

– Ви ту руку немате, јер мрзите властити српски народ, зато што вас тај народ неће такве, посвађане међусобно, а поготово неће издајнике британског кова. Живи и здрави били, каните се политике, губите вријеме. Није то за дјецу, а народ неће издајнике – поручио је Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар