Странке

Додик: Скраћеница СНСД значи – снага народа, снага државе

ЗАВРШНИ ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СНСД У БАЊАЛУЦИ – ЛИДЕРИ СТРАНКЕ УВЈЕРЕНИ У ПОБЈЕДУ
  • Милорад ДОДИК: Наша држава је Република Српска и то она у којој смо слободни, у којој имамо будућност и у којој ћемо живјети на наш начин и са нашим вриједностима
  • Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: Једини прави оквир за наше животе је наша Република Српска. Зато је дужност свих да заједно бранимо боје наше заставе гдје год се налазили и да заједно радимо да бисмо биљежили заједнички успјех и заједнички напредак
  • Владо ЂАЈИЋ: Наша побједа значиће мирну, напредну и стабилну Републику. Побједа опозиције донијела би неизвјесност, што никоме не треба

МИЛОРАД Додик, кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас на завршној страначкој предизборној трибини у Бањалуци да је увјерен у своју и побједу кандидата ове странке за српског члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић, оцијенивши да то није лична већ побједа људи Републике Српске.

„То није наша лична побједа, већ побједа вас, дивних људи овог града, ове Републике, оних који не одустају и увијек хоће више“, рекао је Додик који је истакао и да је научио да побјеђује.

Он је навео да се политичари мјере по томе шта остављају иза себе, а не шта причају или другима пакују, те да Бањалука заслужује СНСД јер су иза њега најважније грађевине и најбоља комунална инфраструктура.

Додик, који је лидер СНСД-а, рекао је да људи ове странке савршено добро знају шта треба да раде.

„Скраћеница СНСД значи – снага народа, снага државе. Наша држава је Република Српска и то она у којој смо слободни, у којој имамо будућност и у којој ћемо живјети на наш начин и са нашим вриједностима“, рекао је Додик у обраћању.

Он је додао да је обишао велики дио свијета гдје је представљао Српску, те напоменуо да нека од тих мјеста нису била угодна, али да се тамо морао показати карактер и да он представља велики, снажан народ који је увијек држао до слободе и никада до потлачености у име слободе.

Додик је рекао да се кандидовао за предсједника Српске јер има искуства и научио је да побјеђује, док неки други нису.

„Велика ствар је побиједити. Ако то хоћеш, не смијеш да изгубиш, што се неће десити 2. октобра, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да ће СНСД својим политикама наставити повећавати права, користити механизме за очување Републике Српске и градити инфраструктуру Републике.

Цвијановићева је рекла и да ће СНСД наставити да у будућности повећава плате и пензије, те уводи нова права грађанима Српске.

„Све то зато што знамо да је једини прави оквир за наше животе наша Република Српска. Зато је дужност да сви заједно бранимо боје наше заставе гдје год се налазили, али исто тако да заједно радимо да бисмо биљежили заједнички успјех и заједнички напредак“, истакла је Цвијановићева. Она је присутнима захвалила за године политичког рада који је дао сјајне резултате.

„Поносна сам на оно што имамо, а то је наша Република Српска“, поручила је Цвијановићева.

Она је рекла да се СНСД приближава још једној великој побједи за Републику Српску и да су сви дали допринос да буде успјешна.

„Хвала свим људима добре воље који су препознали да је стабилност оно што нам треба, да треба да се окупљамо око интереса Републике Српске и без обзира гдје радили да увијек имамо на уму да су нас тамо послали наши грађани и да зато наши грађани од нас имају очекивања“, рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три, Владо Ђајић, рекао је да ће изборна побједа ове странке свима донијети добро, да је гарант доброг и мирног живота у Српској.

„Наша побједа значиће мирну, напредну и стабилну Републику“, рекао је Ђајић и додао да би побједа опозиције донијела неизвјесност, што никоме не треба.

На завршној предизборној трибини СНСД-а представљени су кандидати СНСД-а за посланике у Народној скупштини Српске из Изборне јединице три, као и кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један.

Прије почетка трибине приказани су видео-снимци премијера Мађарске Виктора Орбана и предсједника Руске Федерације Владимира Путина који су кандидату СНСД-а за предсједника Републике Српске Милораду Додику пожељели изборни успјех.

Скупу су присуствовали представници руководства, бројни функционери, чланови и симпатизери странке, те грађани.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар