Странке

Додик: Већ сам освојио 30.000 гласова више од Тривић, на крају ће моја предност бити 40.000

НАГЛАСИО ДА ЈЕ ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ ПОБЈЕДИЛА ШАРОВИЋА И ДА ЈЕ ЊЕНА ПОБЈЕДА - НЕСУМЊИВА
  • Кандидат СНСД за предсједника Републике Српске Милорад ДОДИК: Задовољан сам и срећан због резултата избора, разлика у моју корист је недостижна и тренутно расте
  • Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: „Славље у штабу Тривић само потврђује да се понавља сценарио из 2018-те. Када се није могла извојевати побједа на биралиштима, тада се све пренијело на тргове и улице. Вјероватно је и сада намјера да се исто уради“

МИЛОРАД Додик, лидер СНСД и његов кандидарт за предсједника Републике Српске, изјавио је да је његова странка постигла максималан и добар резултат те да је он освојио 252.080 гласова (52,7%), а кандидат ПДП-СДС за предсједника Српске Јелена Тривић 232.691 (47,3%).

– Задовољан сам и срећан због резултата избора, разлика у моју корист је недостижна и тренутно расте – рекао је Додик.

Прецизирао је да има више од 25.000 гласова предности у односу на Тривић, што је довољно за побједу.

Изнио је очекивање да ће на крају бројања имати 40 хиљада гласова више од Тривићеве.

– Што се тиче избора за предсједника Републике Српске, ми се трудимо да дамо тачне податке – рекао је Додик, наводећи да има недостижну предност, али да ће сачекати потпуне податке прије проглашења побједе.

Додик је у обраћању чланству у страначким просторијама у Бањалуци рекао да је кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић побиједила кандидата СДС-а Мирка Шаровића.

Истакао је да је побједа Жељке Цвијановић несумњива.

Она је указала: „Славље у штабу Тривић само потврђује да се понавља сценарио из 2018-те. Када се није могла извојевати побједа на биралиштима, тада све пренијело на тргове и улице. Вјероватно је и сада намјера да се исто уради“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар