Странке

Грујичић: Поново смо побиједили – честитају и неки Бошњаци

„НА ГЛАСАЊЕ БИ ИЗАШАО И ВЕЋИ БРОЈ БОШЊАКА ДА НИЕЈ УСЛОВЉАВАЊА И ПРИЈЕТЊИ“
  • „Овдје је побиједила воља народа, овдје је јасна ситуација, јер ми идемо напријед и то се становницима Сребренице свиђа“

СВОЈУ побједу на поновљеним локалним изборима у Сребреници прогласио је вечерас Младен Грујичић, заједнички кандидат српских странака за начелника општине.

Нагласио је да је Сребреница добила старог новог начелника и да је најбитније да су избори протекли без проблема и инцидената.

Грујичић је за АТВ рекао да је добро то што су се српске странке организовале и одговориле на све подвале, те изразио увјерење да ће резултат бити бољи него 15. новембра 2020. године.

Он је додао да такав резултат говори о томе да људи у Сребреници желе бољи живот, економски развој, суживот и да се наставе многи започети пројекти.

Грујичић је напоменуо да у Сребреници живи поносан народ који зна шта хоће, те оцијенио да би и већи број Бошњака изашао данас и дао му подршку да није условљавања и пријетњи.

„Овдје је побиједила воља народа, овдје је јасна ситуација, јер ми идемо напријед и то се становницима Сребренице свиђа“, истакао је Грујичић и додао да је добио честитке од Бошњака који су честитали и први пут и који су искрени пријатељи.

Гласање је организовано на 28 бирачких мјеста од којих 26 редовних и два за гласање бирача у одсуству – у Градачцу и Живиницама.

Централна изборна комисија поништила је раније резултате новембарских избора на 26 од 29 бирачких мјеста у Сребреници, те на биралиштима за гласање у одсуству за Сребреницу у Живиницама и Градачцу у ФБиХ.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар