Странке

Ковачевић: Иванић је једини премијер у историји Српске који је смањио пензије

„ШАНСА ПДП ЈЕ ШТО ЈЕ ТОЛИКО ДУГО У ОПОЗИЦИЈИ ДА ЈЕ НАРОД ЗАБОРАВИО КОЛИКО ЈЕ БИО ЛОША ВЛАСТ“

ЧЛАН Главног одбора СНСД-а Радован Ковачевић истакао је да су у ПДП-у, због поклоњеног учешћа у Савјету министара, заборавили да су они као ванпарламентарни члан парламентарне већине свјетски јединствен политички феномен, те да су уобразили неки значај и неку величину по којој могу захтијевати хитне одговоре од премијера Републике Српске.

„ПДП не заслужује никакав посебан коментар, јер увијек понавља исту причу, а све не би ли сакрио своје катастрофалне резултате на нивоу БиХ и чињеницу да своје позиције у Сарајеву користе искључиво за обрачун са грађанима и институцијама Републике Српске”, навео је Ковачевић у писаној изјави достављеној медијима.

Он је додао и да је њихов главни опозициони адут то да су толико дуго у опозицији да се народ више не сјећа колико су били лоша власт.

„Без обзира на њихове наде, владавина ПДП-а биће упамћена по томе што је њихов тадашњи, а садашњи почасни предсједник Младен Иванић једини премијер у историји Републике Српске који је пензионерима смањио пензије, а плате запослених у јавном сектору претворио у јавни дуг”, навео је Ковачевић.

ПДП је у данашњем саопштењу затражио од премијера Републике Српске Жељке Цвијановић да одговори на неколико питања о стању у Српској.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар