Странке

Радојичић: СНСД због епидемије обуставља до 27. октобра све јавне скупове у Бањалуци

ГРАДСКИ ОДБОР ДНС ОДЛУЧИО ДА ОСТАНЕ У „ВИДОВДАНСКОЈ КОАЛИЦИЈИ“
  • Игор РАДОЈИЧИЋ: Позивамо и остале политичке субјекте да због интереса за здравље грађана, који нам мора свима бити примарна брига, такође ограниче и обуставе своје јавне предизборне скупове како би се смањила могућност контаката и преноса вируса и како бисмо растеретили већ превелики притисак на Дом здравља, хигијесно-епидемиолошку службу и УКЦ

KАНДИДАТ за градоначелника Бањалуке Игор Радојичић саопштио је да СНСД обуставља све јавне промотивне активности и скупове странке због погоршане епидемиолошке ситуације.

Примарна брига мора бити брига за здравље становништва. Због погоршане епидемиолошке ситуације у Бањалуци, градски изборни штаб Бањалука данас је донио одлуку да се обуставе све јавне промотивне активности и скупови СНСД у граду Бањалуци до 27. октобра. Реонски штабови и кандидати наставиће индивидуални рад и контакте са грађанима и бирачима без одржавања јавних скупова. Позивамо и остале политичке субјекте да због интереса за здравље грађана, који нам мора свима бити примарна брига, такође ограниче и обуставе своје јавне предизборне скупове како би се смањила могућност контаката и преноса вируса с једног на друге грађане и како бисмо у граду Бањалуци растеретили већ превелики притисак који имамо на Дом здравља, хигијесно-епидемиолошку службу и УКЦ“, поручио је Радојичић.

Кандидат за градоначелника Бањалуке и предсједник Градског одбора СНСД нагласио је:

У току јучерашњег дана нам је потврђена подршка Градског одбора ДНС и останак у склопу `Видовданске коалиције` која окупља 10 политичких партија.

Према његовим ријечима, партнерство и коалиција СНСД и ДНС у Бањалуци остаје, упркос компликацијама ове двије политичке партије на републичком нивоу.

Очекујем да истих 10 партнера остане у склопу ‘Видовданске коалиције’ и након избора формира нову градску власт“, истакао је Радојичић.

Ненад Нешић, предсједник ДНС је у суботу објавио да ова политичка партија излази из коалиције са СНСД.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар